ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Βροχή» οι προτάσεις, δεν βιάζεται ο κόουτς

«Βροχή» οι προτάσεις, δεν βιάζεται ο κόουτς

Μια κίνηση απομένει για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Ως γνωστό, ο Καϊάφας επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τους Στεπάνοφ και Κακουμπάβα, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να δώσει λύση και ο Σκαραμοτσίνο. Μάλιστα, ο Γάλλος αμυντικός θα κληθεί να το κάνει στο πρώτο ευρωπαϊκό, αφού ο Κακουμπάβα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ είναι άγνωστο εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Στεπάνοφ που δεν έκανε προετοιμασία.

Bet on Alfa

Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών φθάνουν σαν βροχή στα γραφεία της Ομόνοιας και ακολούθως στον προπονητή, όμως αυτός δεν δείχνει να βιάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πλείστες περιπτώσεις αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία Γαλλίας, Ισπανίας και Γερμανίας. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα προέρχεται από ένα από τα πιο πάνω πρωταθλήματα.

Ο Καϊάφας αξιολογεί όλες τις περιπτώσεις, προκρίνει ή διαγράφει υποψήφιους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, κι όταν κρίνει ότι βρήκε τον κατάλληλο θα ανάψει πράσινο στη διοίκηση για υλοποίηση της τελευταίας μετεγγραφής. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτός κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό πιο νωρίς.

Autoremarketing

Bet on Alfa