ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓίνεται λόγος για έλλειψη δυνάμεων!

Γίνεται λόγος για έλλειψη δυνάμεων!

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον Αποέλ δεν ίδρωσαν καν τη φανέλα τους. Σε τέτοια παιχνίδια, όχι μόνο την ιδρώνεις, αλλά αν χρειαστεί την ματώνεις κιόλας. Το γεγονός αυτό είναι που εξόργισε περισσότερο τον κόσμο της Ομόνοιας, που δεν δέχεται με τίποτα η ομάδα του να χάνει αμαχητί απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ανέμενε από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν θέληση, πάθος, «δίψα» για τη νίκη.

Bet on Alfa

Αυτό που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Από την αρχή δεν είχαν δυνάμεις. Όπως πληροφορούμαστε, προ ημερών ποδοσφαιριστές φέρεται να εξέφρασαν παράπονο για το πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης. Είναι κάτι που εντοπίστηκε κι από άτομα που είναι στο «Ηλίας Πούλλος», όμως και πάλι δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.
Στο πρόσφατο ντέρμπι που ο ρυθμός ήταν έντονος φάνηκε ξεκάθαρα πως οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας δεν είχαν δυνάμεις, γι’ αυτό ίσως δεν μπόρεσαν να βγάλουν θέληση και πάθος. Είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα για να μην βρεθεί η ομάδα προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό φαίνεται να έχει σχέση και με μυϊκούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει πρόσφατα. Το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να επιλυθεί εδώ και τώρα! Η διοίκηση θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της όσο είναι νωρίς.

Autoremarketing

Bet on Alfa