ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓιάννης Αναστασίου:"Για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια"

Γιάννης Αναστασίου:”Για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια”

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στο Πρόγραμμα Αγώνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αναφέρθηκε στα στοιχεία που χρειάζονται για να έρθει η νίκη και τόνισε πως χρειάζεται περισσότερη δουλειά και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Bet on Alfa

Έκτη φετινή αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα. Την αναμένετε διαφορετική από τις προηγούμενες;

«Δεν νομίζω να είναι διαφορετική. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα που παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου, το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στα μεταξύ μας παιχνίδια. Από την πλευρά του αντιπάλου δεν περιμένω κάτι διαφορετικό, περιμένω το ίδιο στυλ παιχνιδιού».

«Είναι δύο πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη στην άμυνα, κάτι που δεν επιτρέπεται για την ποιότητα και το επίπεδο που θέλουμε να είμαστε. Το δεύτερο είναι η αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση, γιατί σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά τις 3-4 που θα φτιάξουμε πρέπει να τελειώσουμε. Δυστυχώς, δεν τελειώνουμε τις φάσεις όπως πρέπει.

Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Πού πιστεύετε ότι πήγαμε καλά και πού υστερήσαμε στο παιχνίδι αυτό;
«Πήγαμε καλά στον έλεγχο, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ. Κερδίζαμε γρήγορα την κατοχή της μπάλας, προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε το πλάτος του γηπέδου, να παίξουμε αργά και γρήγορα. Το κάναμε και το κάναμε σε πολύ καλό βαθμό. Ήταν τα στοιχεία που θέλαμε να παρουσιάσουμε, γιατί δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έπειτα ήταν το ρίσκο για εμάς, είτε να ισοφαρίσουμε, είτε να δεχθούμε δεύτερο γκολ. Τελικά έγινε το 0-2 μετά από ένα ατομικό λάθος και γενικά αυτά ήταν τα στοιχεια στα οποία υστερήσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τακτικά και τεχνικά ήμασταν αρκετά καλά, ενώ και η φυσική μας κατάσταση αυτήν την εποχή είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Υστερούμε στις λεπτομέρειες και εκεί πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Τι είναι αυτό που ζητάτε από τους ποδοσφαιριστές σας στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν;
«Αυτό που είπα στα παιδιά στην αρχή της εβδομάδας, είναι ότι για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και απαιτώ και περιμένω από όλους όσους αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο πνεύμα. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε στο ίδιο καλό επίπεδο που ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο και δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αν θα αγωνιστεί κάποιος άλλος παίκτης ή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ίδιοι. Το πιο σημαντικό είναι όλοι όσοι είναι εδώ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουν το μάξιμουμ για το θετικό αποτέλεσμα».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa