ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιαννάκης Ποντικός στους U19!

Γιαννάκης Ποντικός στους U19!

Γιαννάκης Ποντικός επιλέχθηκε για τη θέση του προπονητή της U19, από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Bet on Alfa

Είναι επαγγελματίας προπονητής, κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA Pro.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Π.Ο. Ορμήδιας, ανεβάζοντας την ομάδα από το αγροτικό στην δ΄ κατηγορία, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην γ΄ κατηγορία. Ακολούθως, συνέχισε στον Σπάρτακο Κιτίου, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία στη γ΄ κατηγορία. Ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε την Ελπίδα Ξυλοφάγου, την οποία οδήγησε με αήττητη πορεία στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στη β΄ κατηγορία. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 ήταν στην Ομόνοια Αραδίππου, ενώ τους τελευταίους μήνες εργαζόταν και πάλι στον Π.Ο. Ορμήδιας.

 

Ο Γιαννάκης Ποντικός υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από το 1997 μέχρι το 2000.

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε έναν άνθρωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να επιστρέφει στις ρίζες του. Εύχομαι να αναπτυχθεί ισχυρή, δημιουργική και παραγωγική συνεργασία, η οποία θα επιτρέψει στα νεαρά μας ταλέντα να βελτιωθούν περαιτέρω και να αποκτήσουν όλα τα εχέγγυα για να μπορέσουν να κάνουν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa