ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια λόγους ευθιξίας θα έπρεπε οικιοθελώς να απέχει από...

Για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε οικιοθελώς να απέχει από τα καθήκοντα του, τουλάχιστον μέχρι τελειώσει η δίκη      

Το πρωί κάναμε αναφορά στα όσα ακούστηκαν χθες στο δικαστήριό κατά την διάρκεια της δικάσιμου διαδικασίας  για φερόμενους χειραγωγημένους αγώνες του 2012, με κατηγορούμενο τον Μιχάλη Αργυρού, στέλεχος της κυπριακής διαιτησίας.

Bet on Alfa

Κατά την διάρκεια της ακούστηκαν πάρα πολλά από τον πρώην διεθνή διαιτητή Μάριο Παναγή ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, στοχοποιώντας τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Δικαστές δεν είμαστε για να μπορούμε να γνωρίζουμε την έκβαση της όλης υπόθεσης. Θεωρούμε όμως από την στιγμή που ακούστηκαν αυτά τα πράγματα  για τον κύριο Κούμα, θα έπρεπε λόγο ευθιξίας  να να απέχει οικιοθελώς από τα καθήκοντα του στην Προεδρία της Ομοσπονδίας, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η δίκη και να ανακοινωθεί η τελική ετυμηγορία

Όλοι είναι αθώοι μέχρι απόδειξεως του αντιθέτου, όμως από την στιγμή που ο κύριος Κούμας κατέχει το πόστο της Προεδρίας της ΚΟΠ, τίθενται κάτω πολλά ερωτηματικά κατά πόσον μπορεί με όλα αυτά που του προσάπτονται, να συνεχίσει να ηγείται του Κυπριακού ποδοσφαίρου χωρίς να δημιουργεί περισσότερη προκατάληψη στο φίλαθλο κόσμο.

Θεωρούμε ότι αυτή πρέπει να είναι και η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να την εκφράσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ όσο πιο σύντομα γίνεται.

Autoremarketing

Bet on Alfa