ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια να μην ξεχνιόμαστε… παίζουμε και μπάλα

Για να μην ξεχνιόμαστε… παίζουμε και μπάλα

Το βλέμμα όλων των Ομονοιατών είναι επικεντρωμένο εδώ και καιρό στις διοικητικές εξελίξεις, τι θα φέρει η επόμενη μέρα στα διοικητικά και τις διεργασίες που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι κάτι αναπόφευκτο, ενώ το επιτρέπει και η ομάδα με την πορείας της αφού είναι εδώ και καιρό χωρίς στόχο.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, όμως, δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε ότι η Ομόνοια παίζει και μπάλα. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ (το Σάββατο στις 18:00) και θα θελήσει να βάλει ένα τέλος στις συνεχόμενες ήττες, που έχουν φθάσει τις οκτώ.

Απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού, η Ομόνοια μετρά δυο νίκες και μια ήττα. Είναι ο καλύτερος συντελεστής απέναντι στις ομάδες της εξάδας και θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό, ώστε να τερματίσει το αρνητικό σερί.

Αγωνιστικά, ο Φρέντμπεργκ αναμένεται να έχει πιο πολλές επιλογές αφού θα επανέλθει ο Καντέ, που απουσίασε λόγω καρτών απέναντι στον Αποέλ, ενώ αναμένεται ο Μπρέβελντ να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όποιοι κι αν αγωνιστούν, καλούνται να βγάλουν όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο και να παλέψουν για τη νίκη. Η προετοιμασία συνεχίζεται με πρωινές προπονήσεις, ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa