ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓιουβέντους - Ρονάλντο και μετά το... χάος στους μισθούς...

Γιουβέντους – Ρονάλντο και μετά το… χάος στους μισθούς της Serie A

Η Γιουβέντους είναι με διαφορά η ομάδα με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ιταλία, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέχει… έτη φωτός σε σχέση με τα όσα βάζουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι υπόλοιποι παίκτες της Serie A.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έβγαλε στη δημοσιότητα η Gazzetta dello Sport, το συνολικό μισθολόγιο του ρόστερ της Γιούβε ανέρχεται στα 294 εκατομμύρια ευρώ με δεύτερη την Ίντερ, η οποία ωστόσο απέχει σημαντικά από την κορυφή καθώς το συνολικό κόστος των συμβολαίων των Νερατζούρι πιάνει τα 139 εκατομμύρια ευρώ. Στην τρίτη θέση έρχεται η Ρόμα με συμβόλαια ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ, τέταρτη η Μίλαν με 115 εκατομμύρια ευρώ και την πεντάδα συμπληρώνει η Νάπολι με 103 εκατομμύρια ευρώ σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους παίκτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Serie A καθώς λαμβάνει ετησίως 31 εκατομμύρια ευρώ, με τον δεύτερο να απέχει αρκετά. Πίσω από τον CR7 έρχεται ο Ματάις Ντε Λιχτ με οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν 4 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους ενώ τρίτος είναι ο Ρομέλου Λουκάκου με 7,5 εκατομμύρια ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ μπόνους. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Γκονσάλο Ιγουαΐν με 7,5 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά και ο Πάουλο Ντιμπάλα με ετήσιο μισθό 7,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa