ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓκολ, τι δύσκολο πράγμα

Γκολ, τι δύσκολο πράγμα

Άλλο ένα φετινό ματς, το έβδομο στο πρωτάθλημα, που η Ομόνοια δεν είδε δίκτυα. Το «τριφύλλι» παρουσιάζει τρομερή αφλογιστία στο σκοράρισμα. Βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Και πώς να διακριθείς όταν δεν έχεις το εύκολο γκολ. Όταν οι επιθετικοί σου δεν βλέπουν δίκτυα και έχεις πάρει από τους δυο φορ, Ραμίρες και Ντάρμπισαϊρ, μόλις επτά γκολ.

Bet on Alfa

Τα 26 γκολ σε 24 αγώνες, δηλαδή ένα και κάτι μέσος όρος ανά παιχνίδι, προκαλεί θλίψη. Πού πας με τέτοιο στατιστικό. Ποια; Η Ομόνοια που κάποτε έβαζε τα γκολ με το τσουβάλι, αποτελούσε φόβο και τρόμο για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Δυστυχώς, η αδυναμία στο σκοράρισμα, είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που συνοδεύουν την ομάδα στην τρέχουσα σεζόν. Διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή από τις ομάδες της εξάδας και μια από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Τι κι αν ο Αναστασίου άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σε σχέση με το ξεκίνημα, δεν υπάρχουν οι λύσεις στο γκολ.

Δεν έφτανε το πρόβλημα, που «φώναζε» από την αρχή, τον Ιανουάριο δεν έγινε προσθήκη επιθετικού. Είναι κάτι που σχολιάζεται συνεχώς αρνητικά από τον κόσμο της ομάδας, αφού δεν έγινε προσπάθεια να βοηθηθεί στο γκολ με άλλη μια επιλογή επιθετικού. Σαφώς και η ευθύνη βαραίνει τον Άνχελ Γκόμεθ για τις επιλογές του καλοκαιριού αλλά και τον Αναστασίου που τον Ιανουάριο δεν ενέταξε στην ομάδα επιθετικό ποδοσφαιριστή. Ένας απ’ αυτούς όλους που προτάθηκαν, δεν έκανε στη φετινή Ομόνοια;

 

Autoremarketing

Bet on Alfa