ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓράφει ιστορία στο Μαυροβούνιο!

Γράφει ιστορία στο Μαυροβούνιο!

Mε μοναδικό στόχο να τελειώσει ότι άρχισε την Τετάρτη και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της (σ.σ. και κυπριακής ομάδας) στον τρίτο γύρο του Champions League, η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 21:00 την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Jedistvo Bemax στην πόλη Bijelo Polje. Η νίκη με 3-0 την Τετάρτη θα είναι οδηγός για τους πράσινους ενόψει του επαναληπτικού.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια προπονήθηκε το Σάββατο στη σάλα «Νikoljac Bijelo Polje» που θα διεξαχθεί ο αγώνας και ο Ελλαδίτης κόουτς Γιάννης Καλμαζίδης έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας του. Πλέον, μετά και τον πρώτο αγώνα ο Βορειοελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τους Μαυροβούνιους και μαζί με τους βοηθούς του Σάββα Σάββα και Δήμο Φιλιππάτο ετοίμασαν την ομάδα τους.
Στο Μαυροβούνιο ταξίδεψαν οι: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Πάμπλο Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Κυρ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Μαρ. Παπαχριστοδούλου, Σεργκ. Μπάγκρει και Μ. Σιντιμπέ.

Οι πράσινοι αν και ήταν καταφανώς ανώτεροι την Τετάρτη δεν θεωρούν ότι η πρόκριση κρίθηκε, κάτι που τόνισε ο κόουτς Γ. Καλμαζίδης, ενώ όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα θεωρούν ότι η Ομόνοια πρέπει να διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη στην πόλη του Μαυροβουνίου.

Το αρμόδιο Τμήμα της CEV όρισε ως διαιτητές τις Helena Geldof από την Ολλανδία και Roy Goren από το Ισραήλ.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια προκριθεί στον τρίτο γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει την πολωνική Jastrzębski Węgiel.

Autoremarketing

Bet on Alfa