ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓυρίζει σελίδα, κρίσιμη η επόμενη μέρα

Γυρίζει σελίδα, κρίσιμη η επόμενη μέρα

Η εφιαλτική σεζόν έλαβε τέλος, με το αρνητικότερο σερί ηττών στο πρωτάθλημα. Η Ομόνοια δέχθηκε έξι διαδοχικές ήττες, πέτυχε μόλις μια νίκη στα πλέι οφ και γενικά κατέγραψε πολλά αρνητικά ρεκόρ. Αυτό, η αγωνιστική εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με κάποια άλλα γεγονότα, κρίνεται απόλυτα φυσιολογική η εξέλιξη με τη λύση  της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου.

Bet on Alfa

Στην Ομόνοια πρέπει να κοιτάξουν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα. Αυτή η εβδομάδα αλλά και οι άλλες που θα ακολουθήσουν, θα φέρουν εξελίξεις σε πολλά μέτωπα. Κρίνεται ως καθοριστική η επόμενη μέρα για την ομάδα. Δεν παίρνει την Ομόνοια άλλη χαμένη σεζόν, γι’ αυτό θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα θέσουν την ομάδα στο σωστό δρόμο. Όποιες κι αν είναι αυτές οι αποφάσεις, είτε αρέσουν είτε όχι. Φτάνει να αποδειχθούν σωστές στην πορεία και να πετύχει η Ομόνοια.

Ο προπονητής αποχώρησε, ενώ ο ίδιο θα γίνει και με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σημασία έχει αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν να αποδειχθούν καλύτεροι και ικανοί να σηκώσουν τη βαριά φανέλα της Ομόνοιας. Η Ομόνοια πρέπει να πετύχει! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα απ’ αυτόν της επιτυχίας. Ο Παπασταύρου, ως ηγέτης, πρέπει να βγει μπροστά και να στείλει το μήνυμα ότι, η Ομόνοια είναι εδώ και ικανή να ανταποκριθεί στα «θέλω» του κόσμου της. Πρέπει να κάνει δυναμικό μπάσιμο σε όλα τα επίπεδα. Είναι η Ομόνοια!

Autoremarketing

Bet on Alfa