ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔάκρυσε ο Ρονάλντο... "έκλαψε" η Βαλένθια (βίντεο)

Δάκρυσε ο Ρονάλντο… “έκλαψε” η Βαλένθια (βίντεο)

Η στιγμή της αποβολής τα επισκίασε όλα. Αν και χωρίς τον Κριστιάνο, αυτό που έκανε η Γιουβέντους στο «Μεστάγια», ακόμα και η απόκρουση πέναλτι του Σέζνι στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαν να χαρίσουν άλλον τίτλο στο κείμενο και στη βραδιά. Η Γιούβε ήταν πραγματικά αλύγιστη και έβγαλε τρομερή δύναμη, αποφασιστικότητα και τάξη, παίρνοντας το 0-2 στη Βαλένθια.

Bet on Alfa

Οι πρωταθλητές Ιταλίας μπήκαν δυνατά και άρχισαν να χάνουν πραγματικά τα άχαστα. Το εξ επαφής γυριστό του Μάντζουκιτς (11′), ο Κεντίρα από μισό μέτρο (17′) και ο Ματουιντί (20′) δεν κατάφεραν να στείλουν το τόπι στα δίχτυα. Ωσπου στο 31′ συνέβη το απίθανο. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Ευρώπη με τη Γηραιά Κυρία συνοδεύτηκε με αποβολή. Απ’ ευθείας κόκκινη με υπόδειξη του βοηθού γραμμής για κάτι που δεν βγάζει νόημα σε όσα ριπλέι κυκλοφόρησαν.

Ο CR7 γνώριζε την πρώτη αποβολή του στο Champions League και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Προφανώς από την αίσθηση αδικίας και τον εκνευρισμό. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του βάλθηκαν να καλύψουν ακόμα και ένα τεράστιο κενό όπως το δικό του. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε όπως έπρεπε και στα δύο πέναλτι στο 43′ (ανατροπή Κανσέλο από Παρέχο) και στο 50′ (τράβηγμα Μουρίγιο στον Κιελίνι).

Από εκεί και μέχρι το φινάλε το σκηνικό κλείδωσε στο εξής μοτίβο. Η Γιούβε κλεισμένη πίσω, αλλά δίχως να απειληθεί ουσιαστικά ποτέ. Μόνο στο 95′ που δόθηκε πέναλτι σε αγκωνιά του Ρουγκάνι στον Σολέρ. Ηταν όμως η ώρα του Σέζνι να μπει κι αυτός δυναμικά στο κάδρο. Απέκρουσε την εκτέλεση του Παρέχο και με το σφύριγμα της λήξης το κλάμα του Ρονάλντο μετατράπηκε σε χαμόγελα στα πρόσωπα των νικητών. Μόνο που υπάρχει βέβαια και η τιμωρία του που έπεται…

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Βέζο (57′ Τσερίσεβ), Γκάμπριελ, Μουρίγιο, Γκαγιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Γκουέντες (70′ Πιτσίνι), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί (70′ Γκαμεϊρό)

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ζοάο Κανσέλο, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (23′ Τσαν), Πιάνιτς (64′ Ντάγκλας Κόστα, 89′ Ρουγκάνι), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Autoremarketing

Bet on Alfa