ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΔέχτηκε την ήττα στο παρα κάτι!

Δέχτηκε την ήττα στο παρα κάτι!

Σε αγώνα που έγινε χθες  στην κλειστή αίθουσα “Κίτιον” στη Λάρνακα, η ομάδα μας ηττήθηκε από την ΑΕΚ στις λεπτομέρειες με 4-3.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και μπήκε καλύτερα στον αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις από την ΑΕΚ. Η ομάδα μας ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με γκόλ του Μάρκου Ιωάννου στο 6’. Η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 12’ για το 3-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Bet on Alfa

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι “πράσινοι” μπήκαν στο παρκέ πιο δυνατά από τον αντίπαλο και ευτύχησαν να σκοράρουν στο 25’ και να μειώσουν εκ νέου με τον Γιάννο Ιωάννου.

Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Μάνο ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά για να πάρει την νίκη και αντί αυτού δέχτηκε γκολ 1 λεπτό πριν το τέλος για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3.

Μετά την ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοβάθμησε με την ομάδα της Λάρνακας στους 35 βαθμούς και ήταν αυτή που κατάφερε να κλειδώσει την δεύτερη θέση λόγω καλύτερης αναλογίας στα μεταξύ μας αποτελέσματα.

Πλέον η ομάδα μας περιμένει να μάθει αντίπαλο στα προημιτελικά της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa