ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Δίψα» για την πρώτη κούπα της σεζόν!

«Δίψα» για την πρώτη κούπα της σεζόν!

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Ανδρών Futsal αφού απόψε στη Λάρνακα θα αναδειχτεί ο φετινός κυπελλούχος.  Στο «Κίτιον» ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια / Αραράτ θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.
Στους αγώνες της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος ο απολογισμός κατέγραψε δύο νίκες για την Ομόνοια / Αραράτ. Νίκησε 2-1 στη Λάρνακα και 7-2 στη Λευκωσία.
Η ομάδα μας παρουσιάζεται αποφασισμένη να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αφού ως γνωστόν βρίσκεται και στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι και μια ψυχολογική ένεση για τους τελικούς πρωταθλήματος απέναντι στον Αποέλ.
Οι φουτσαλιστές της Ομόνοιας «διψούν» για την πρώτη κούπα της σεζόν. Θα είναι η αρχική ανταμοιβή των κόπων τους.

Bet on Alfa

Η πορεία μέχρι τον τελικό

*Στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Λεμεσό από την ΑΜΕΚ Καψάλου με 2-1 και στον επαναληπτικό της Λάρνακας ανέτρεψε τα δεδομένα και με το 4-0 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Για την ΑΕΚ η φετινή είναι η δεύτερη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Futsal. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε τελικό την περίοδο 2014 – 2015 και τότε ηττήθηκε από το ΑΠΟΕΛ με 5-1.

**Η Ομόνοια / Αραράτ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα. Στην προημιτελική φάση αντιμετώπισε στη Λάρνακα την Ανόρθωση και μετά το ισόπαλο 4-4 επικράτησε στη διαδικασία της παράτασης με 6-4.

Στην ημιτελική φάση νίκησε εκτός έδρας το ΑΠΟΕΛ με 6-4 και παρά την ήττα στον επαναληπτικό με 4-3 πέρασε στον τελικό.

Η Ομόνοια / Αραράτ αγωνίστηκε και στον περσινό τελικό όπου ηττήθηκε από την ΑΕΛ στο «Κίτιον» με 8-4.

Autoremarketing

Bet on Alfa