ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔείχνει τα δόντια της και εκτός γηπέδου

Δείχνει τα δόντια της και εκτός γηπέδου

Η Ομόνοια μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν, δείχνοντας τα δόντια της. Η εικόνα που παρουσίασε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, «φωνάζει» πως κάτι καλό έγινε το καλοκαίρι και θα έχει συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Η Ομόνοια κερδίσει νωρίς τις εντυπώσεις, απομένει να δείξει συνέπεια και συνέχεια καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, η διοίκηση δείχνει τα δόντια της και εκτός γηπέδου. Παρουσιάζεται αποφασισμένη να μην επιτρέψει στον κάθε Γιώργο Νικολάου να την παρεμποδίσει στην προσπάθεια να επανέλθει στο προσκήνιο. Γι’ αυτό και μετά τη σφαγιαστική διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σ’ ένα ματς που ο διαιτητής στέρησε στην ομάδα το τρίποντο, να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο στην πορεία.

Αυτό που ζητά η Ομόνοια είναι ίση διαχείριση. Να την παίζουν στα ίσα. Άλλωστε, πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Κύπρο, τον λαοφιλέστερο και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την αντιμετωπίζει όπως ο Νικολάου στο πρόσφατο ντέρμπι. Γι’ αυτό θέλησε και συναντήθηκε με την ηγεσία της ΚΟΠ, ενώ θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή και με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Μπερτράν Λαγιέ. Επίσης, ζήτησε σεβασμό και από την Primetel, πλατφόρμα στην οποία ανήκει και ο κόσμος της Ομόνοιας πληρώνει αδρά για να παρακολουθεί την ομάδα του.

Η Ομόνοια επιστρέφει σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό και με το «καλημέρα» στέλνει τα μηνύματά της προς κάθε κατεύθυνση. Καμία ανοχή!

Autoremarketing

Bet on Alfa