ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεδομένες οι μαζεμένες αλλαγές

Δεδομένες οι μαζεμένες αλλαγές

Χθες βρέθηκε στην Πάφο αφού έκανε πρωινή προπόνηση, σήμερα καλείται να βγάλει το πλάνο για το αυριανό ματς της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γιάννης Αναστασίου, που έχει πλέον διαθέσιμους και τους Ζίβετς, Κατελάρη και Λόρα, στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα. Λογικά θα το έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό και αν υπάρχουν κάποια ερωτηματικά θα καταλήξει σήμερα.

Bet on Alfa

Οι Ζίβετς και Κατελάρης, που είναι έτοιμοι, είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό Χαραλάμπους, που έκανε ντεμπούτο την περασμένη βδομάδα. Θέση διεκδικεί ο Ντάρμπισαϊρ. Είναι ξεκάθαρο πως, ο Αναστασίου θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε καποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Χριστοφή, Τζιωνή, Πρτσε αλλά και ο Σοάρες, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η Ομόνοια θα ψάξει τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες πήρε μόλις ένα βαθμό. Επίσης, θα κυνηγήσει το «διπλό» για πρώτη φορά μετά τις 4 Φεβρουαρίου. Τότε είχε κερδίσει με 2-0 τον Ερμή, στο στάδιο που θα αγωνιστεί αύριο, το «Αμμόχωστος». Με νίκη αύριο, θα ξεπεράσει την αντίπαλό της στους 2 βαθμούς και θα έχει το πλεονέκτημα να τερματίσει στην 5η θέση αφού και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπερτερεί της αντιπάλου της.

Autoremarketing

Bet on Alfa