ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Κορέια

Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Κορέια

Η Νέα Σαλαμίνα έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Ομόνοιας για απόκτηση του Άντερσον Κορέια, όμως το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει. Κι αυτό κυρίως γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να φορέσει την φανέλα της Ομόνοιας και βάζει με τον δικό του τρόπο πίεση στη διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό βοηθά στην προσπάθεια της Ομόνοιας να τον κάνει «δικό» της. Στη Νέα Σαλαμίνα καλούνται να αφουγκραστούν και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Σίγουρα δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το ζόρι. Γι’ αυτό αυτή η περίπτωση έχει δρόμο ακόμη, κι ας απάντησε αρνητικά η Νέα Σαλαμίνα στην πρόταση της Ομόνοιας.

Τις επόμενες μέρες, πιθανότατα μέσα στην επόμενη βδομάδα, να υπάρξει εξέλιξη. Ο Λάρκου θέλει τον Κορέια στο ρόστερ της νέας Ομόνοιας, ο ποδοσφαιριστής επίσης θέλει, και όπως σημειώνει η παροιμία «σαν θέλει νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός…»

Η πλευρά του Κορέια αναμένει από τη Νέα Σαλαμίνα να ζυγίσει όλα τα δεδομένα, να βάλει σοβαρά υπόψη την επιθυμία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και να δώσε τη συγκατάθεσή της για παραχώρησή του. Να μην σταθεί εμπόδιο για να κάνει το άλμα και να αγωνιστεί σε μιαν ομάδα που τη νέα σεζόν θα έχει ψηλούς στόχους.

Autoremarketing

Bet on Alfa