ΑρχικήOFF THE RECORD«Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να...

«Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να πετυχαίνει γκολ…»

Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν ζει πλέον, εντούτοις έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά. Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» με την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική διαδρομή, έχει ακόμα ενεργό λογαριασμό στο twitter και δεν θα μπορούσε να μην πανηγυριστεί δεόντως η σπουδαία πρόκριση του Άγιαξ στα προημιτελικά του Champions League.

Bet on Alfa

Ο Αίαντας διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-4 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, ανέτρεψε το 1-2 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στην οκτάδα πανάξια κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών. Τα «μωρά» του αγαπημένου του Άγιαξ παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου απέναντι στους καλοπληρωμένους αστέρες της βασίλισσας, που ήταν έρμαιο των διαθέσεών τους.

Στο λογαριασμό του, λοιπόν, υπάρχει μια φωτογραφία του Κρόιφ με τον αριθμό 14 στην πλάτη και αριστερά και δεξιά του υπάρχουν τα ονόματα της Ρεάλ Μαδρίτης και του Άγιαξ (με τον συνειρμό που μπορεί να κάνει κάποιος για το χθεσινό αποτέλεσμα).

«Γιατί να μη μπορείς να νικήσεις έναν πλουσιότερο σύλλογο; Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να πετυχαίνει γκολ…», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα! Όταν το συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ καλύπτει όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Άγιαξ, δεν θα μπορούσε να ειπωθεί κάτι πιο σωστό…

Αυτό είναι ένα μάθημα προς όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ας το αντιληφθούν πολύ καλά και όσοι σήμερα αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa