ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν βιάζονται, τους διπλοτσεκάρουν

Δεν βιάζονται, τους διπλοτσεκάρουν

Καμιά υπογραφή ποδοσφαιριστή δεν έχουν ακόμη στην Ομόνοια. Είναι ένα γεγονός που δεν ανησυχεί, αντιθέτως έχει τον λόγο του. Ποιος είναι; Θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα της Ομόνοιας τη νέα σεζόν αφού ο περσινός σχεδιασμός αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Θέλουν να κάνουν σίγουρες επιλογές, που θα τους δικαιώσουν.

Bet on Alfa

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, οι Λάρκου και Ταραπουλούζης κάνουν κάθε βδομάδα ταξίδι στο εξωτερικό. Θέλουν να δουν αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν μέσω βίντεο ικανοί για να αγωνιστούν στην Ομόνοια. Εφόσον αυτό που θα δουν επιβεβαιώσει την εκτίμηση πως πρόκειται για καλούς ποδοσφαιριστές, τότε θα προχωρήσουν και σε σύναψη συνεργασίας.

Η Ομάδα Προγραμματισμού αξιολογεί συνεχώς ποδοσφαιριστές που προτείνονται και ενδεχομένως να προκύψει κάτι πιο αξιόλογο. Υπάρχει ο χρόνος, δεν υπάρχει καμιά βιασύνη, φτάνει να γίνουν οι καλύτερες επιλογές και να το επιβεβαιώσουν στο γήπεδο φορώντας την φανέλα της Ομόνοιας.

Το σίγουρο είναι πως, στην Ομόνοια έβαλαν ψηλά τον πήχη, προτίθενται να κάνουν μετεγγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Άλλωστε, γνωρίζουν όλοι πως δεν παίρνει την Ομόνοια άλλη μια χαμένη σεζόν, πρέπει να στελεχωθεί σωστά και να πρωταγωνιστήσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa