ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν μας αρέσει να χάνουμε…

Δεν μας αρέσει να χάνουμε…

Ναι, η Ομόνοια είναι σε καλά χέρια και στο σωστό δρόμο. Νωρίς, θα πει κάποιος για να το λέμε, όμως είναι κάποια στοιχεία που φανερώνουν ότι γίνεται σωστή δουλειά. Ο τρόπος με τον οποίο δούλεψε η Ομάδα Προγραμματισμού για την επιλογή των ποδοσφαιριστών, ο προπονητής που έχει πλάνο αλλά και θέλει να αλλάξει τη νοοτροπία και πολλά άλλα μας κάνουν αισιόδοξους.

Bet on Alfa

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε…», είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το φιλικό με τη Δόξα, κι ας έχασε η ομάδα. Ο Νορβηγός θέλει παίκτες νικητές, αποφασισμένους να πετύχουν και απαιτεί το μάξιμουμ. Είναι ίσος με όλους, δεν… κωλώνει σε τίποτα και αυτό είναι ένα προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στη σεζόν.

Στην ομάδα βρίσκονται παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα, γνωρίζουν τι εστί πρωταθλητισμός, διεκδίκηση του στόχου μέχρι τέλους. Παράλληλα, το ταλέντο και ο ενθουσιασμός είναι στοιχεία που συνοδεύουν την φετινή Ομόνοια. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά είναι σημαντικό να βγαίνεις νικητής μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Και η Ομόνοια φέτος έχει τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να στηρίξουν ο ένας τον άλλο για να βγουν μπροστά.

Χάσαμε ένα φιλικό παιχνίδι, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μαθαίνουμε και προχωράμε. Ο Μπεργκ, είναι προπονητής υψηλού επιπέδου, όπως τον χαρακτήρισε πρώην παίκτης του στη Λέγκια και μπορεί να διαχειριστεί την κάθε κατάσταση ξεχωριστά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Autoremarketing

Bet on Alfa