ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν μετέτρεψε την ανωτερότητα της σε ουσία...

Δεν μετέτρεψε την ανωτερότητα της σε ουσία…

Αν θέλουμε να αναλύουμε σωστά τα δεδομένα και να μην προτρέχουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα οφείλουμε να αποδεκτούμε πως η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δεν είναι αποτέλεσμα της υψηλής απόδοσης από την ομάδα της Αμμοχώστου.  Ξεκάθαρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να μετατρέψει την ανωτερότητα της σε ουσία… 

Bet on Alfa

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. 67% κατοχή, 8 τελικές στο στόχο, 17 κόρνερ και ένα πέναλτι χαμένο. Προφανώς η Νέα Σαλαμίνα δια πυρός και σιδήρου κατάφερε να κρατήσει εκείνο το γκολ που πέτυχε στο Α’ Ημίχρονο. Δεν μας αρέσει να τα ρίχνουμε στην τύχη όλα, καθώς ο καθένας ορίζει την τύχη του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν έχει την ουσία στο παιχνίδι της.

Σε αυτό το άρθρο δεν θέλουμε να επεκταθούμε κατ’ ιδίαν σε ευθύνες. Προφανώς στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ πιο ποιοτική ομάδα από το αντίπαλο, όμως και πάλι δεν είχε την ουσία αγωνιστικά. Την στιγμή που εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και την κατοχή εντούτοις δεν απειλήσαμε τον αντίπαλο στο βαθμό που απαιτούσε μία επιδιωκόμενη ανατροπή σκορ.

Ως καταληκτικό μπορούμε να πούμε πως χθες το παιχνίδι δεν το κέρδισε η Σαλαμίνα, αλλά το έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτή η προσέγγιση ίσως να είναι και δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa