ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν μπορεί να αισθάνεται (Χ)αρούμενη

Δεν μπορεί να αισθάνεται (Χ)αρούμενη

ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση έμειναn  στο άγωνο 0-0 σε  αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε τον αγώνα πολύ καλά τον αγώνα και μέχρι το 20λέπτο ήταν μάλιστα κυρίαρχη στον αγώνα.Σε εκείνο το διάστημα μάλιστα έφτιαξε ευκαιρίες και δικαιούταν κι ένα πεντακάθαρο πένλτι μετά από ανατροπή του Τιάγκο στο ύψος της περιοχής.όμως ο Λούκας Σωτηρίου έκλεισε τα μάτια.

Bet on Alfa

Μετά το 20′ και μέχρι το 30′ η Ανόρθωση πίεσε ασφυκτικά την ΟΜΟΝΟΙΑ κι έφτιαξε 3 κλασσικές ευκαιρίες  για γκολ, όμως για καλή μας τύχη δεν το πληρώσαμε.

Μετά το 30′ η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου επανέκτησε τον έλεγχο. Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο έχει καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στο “Παπαδόπουλος” και με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο.

Σστο β΄μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αρκετά καλή όμως και πάλι μετά το 65′ έδωσε χώρο στην Ανόρθωση, χωρίς όμως να φτιάξει ευκαιρίες πέραν κάποιων στημένων φάσεων. Στα τελευταία στάδια του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από το “Παπαδόπουλος” χωρίς βαθμό, και αυτό ήταν ξεκάθαρο και από τις αλλαγές του Μπέργκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία, όμως τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της τέσσερα πιο “εύκολα” φαινομενικά παιχνίδια με Ολυμπιακό, Εθνικό, ΑΕΛ και ΕΝΠ και καλείται να παρουσιαστεί πανέτοιμη έτσι ώστε να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Κ.Αρτυματάς, Μαργκάσα, Ράγιος, Μανθάτης (87′ Κατσιαράβα), Καλτσάς (73′ Κοφί), Σαντίκ (57′ Ντούρις)

-Στον πάγκο έμειναν Παπαδόπουλος, Π.Αρτυματάς, Εγγλέζου, Νταουσβίλι, Ιωάννου, Βασιλακάκης

OMONOIA: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Κατελάρης, Γκόμεθ, Μποτεάκ (82′ Τζιωνής), Εζρά (82′ Χούμποτσαν), Τιάγκο, Ντάρμπισαϊαρ (92′ Χριστοφή)

-Στον πάγκο έμειναν Κυριακίδης, Περέιρα, Μανρίκε, Ορτέγκα, Κούσουλος, Κακουλλής

Κίτρινες: Καλτσάς, Σελίν / Γκόμεθ, Λανγκ

Autoremarketing

Bet on Alfa