ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος

Η αρνητική εξέλιξη με τον προπονητή, αφού είχε προκύψει συμφωνία με τον Πογιάτος και τελικά δεν έρχεται αφού προτίμησε την Μπαρσελόνα Β, ήταν λογικό να φέρει σε κάποια βαθμό δυσαρέσκεια σε μερίδα του κόσμου της Ομόνοιας. Ουσιαστικά για τον χειρισμό που έγινε στην περίπτωση του Ισπανού προπονητή, που θα μπορούσε να είχε υπογράψει και να μην συζητούσαμε σήμερα για μια αρνητική εξέλιξη.
Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος αφού η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, είναι σε δυο βδομάδες. Από πλευράς Ομόνοιας διαβεβαιώνουν ότι, ο Γκόμεθ πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να συνάψει συνεργασία με νέο προπονητή. Από τη μια θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες και από την άλλη θα πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Προηγουμένως ο τεχνικός διευθυντής είχε αξιολογήσει περιπτώσεις προπονητών, έχει μια εικόνα για κάποιους και αναλόγως θα κινηθεί για να αποσπάσει την υπογραφή του εκλεκτού. Γίνεται λόγος πως δεν θα χαθεί χρόνος και τις επόμενες 2-3 μέρες θα προκύψει νέος προπονητής.
Μένει να δούμε εάν και αυτή τη φορά θα είναι Ισπανός ή θα κινηθεί σε επιλογή από άλλη χώρα. Λογικά η φιλοσοφία δεν αλλάζει, οπόταν αναμένουμε να επιλέξει νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό, ίσως με περισσότερες εμπειρίες και να έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa