ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΔεύτερη φιλική νίκη (1-0) της Εθνικής Παίδων U17 επί...

Δεύτερη φιλική νίκη (1-0) της Εθνικής Παίδων U17 επί της Αρμενίας

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17 σε σημερινό φιλικό που έγινε Στάδιο «N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή» νίκησε την αντίστοιχη της Αρμενίας με 1-0.

Bet on Alfa

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 44ο λεπτό ο Άγγελος Ζευκή. Η Εθνική μας είχε κερδίσει και στο πρώτο φιλικό την περασμένη Τρίτη με 4-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχή του σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA τον επόμενο μήνα.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μάκης Σεργίδης μέσα από τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Αρμενία, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της τελικής ευθείας της προετοιμασίας.

Οι διεθνείς μας είχαν την εδαφική υπεροχή σε ολόκληρο το παιχνίδι και έφτασαν δίκαια στη δεύτερη φιλική νίκη με γκολ που όπως προαναφέραμε σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Χρυσοστόμου, Σχίζα, Κατσιάμη (70′ Αντ. Κυριάκου), Κοκκινόφτα (65′ Φ. Σάββα), Πέτρου, Μαρνέρο (46′ Οικονομίδης), Ζευκή (46′ Παπουής), Οκκά (65′ Α. Γεωργίου), Παυλίδη (65′ Χρίστου), Φασουλιώτη (56′ Χατζημιτσή), Πέτσα (70′ Φωκάς).

Πριν από τους αγώνες της προκριματικής φάσης, η Εθνική μας θα δώσει νέο διπλό φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με την Ελλάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa