ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔηλώσεις Μπέργκ για φιλικό, Αεκ και Χούμποτσαν

Δηλώσεις Μπέργκ για φιλικό, Αεκ και Χούμποτσαν

Τα σχόλιά του για το φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα κατέθεσε ο κ. Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα.

Bet on Alfa

Τι μπορούμε να πούμε για αυτό το παιχνίδι, τι είδες, τι θέλεις να κρατήσεις;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να διατηρηθούμε και σίγουρα ήταν καλύτερο από προπόνηση. Είχαμε κάποιες απουσίες λόγω εθνικών ομάδων και για όσους αγωνίστηκαν ήταν μια καλή προπόνηση. Όσοι ποδοσφαιριστές είχαν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια πήραν ακόμα κάποια λεπτά, αλλά και αυτοί που δεν αγωνίζονταν μέχρι τώρα πήραν λεπτά στα πόδια τους. Αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε. Στο παιχνίδι είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, δείξαμε καλά πράγματα επιθετικά, κάναμε ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε περισσοτερα γκολ. Από την άλλη δεχθήκαμε κάποια γκολ τα οποία συνήθως δεν δεχόμαστε. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα δεν ήταν το πιο σημαντικό. Δεν μας αρέσει να χάνουμε, είχαμε καλές στιγμές αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ήταν μια καλή προπόνηση και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον επόμενο αγώνα».

Τώρα ξεκινάμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

«Έχουμε άλλη μία εβδομάδα προπονήσεων για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τώρα τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες γι’ αυτό και παίξαμε το φιλικό, όμως την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι σημαντικό παιχνίδι και όλοι μας πρέπει να προετοιμαστούμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για να είμαστε 100% έτοιμοι».

Ειδαμε ότι αγωνίστηκε ο Χούμποτσαν και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής.

«Ήταν ένα φιλικό και ήταν καλό γι’ αυτούς να πάρουν αγωνιστικά λεπτά. Ο Κατελάρης επέστρεψε από τραυματισμό και το χρειαζόταν αυτό, έκανε επίσης καλό και στον Χούμποτσαν αλλά και στους άλλους παίκτες που δεν έπαιξαν τόσο στα προηγούμενα παιχνίδια όπως ο Μίκου, ο Ορτέγα, ο Χριστοφή. Ο Βίτορ επίσης χρειαζόταν λεπτά έτσι για εμένα ήταν μια καλή προπόνηση. Κάθε φορά θέλουμε να παίζουμε καλύτερα από την προηγούμενη και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε περισσότερα γκολ, όμως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αμυντικά και να μην δεχθούμε αυτά τα γκολ που συνήθως δεν δεχόμαστε».

Autoremarketing

Bet on Alfa