ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"Μετά την πρόσληψη του προπονητή, ο προγραμματισμός θα προχωρήσει...

Δημητρίου:”Μετά την πρόσληψη του προπονητή, ο προγραμματισμός θα προχωρήσει με πολύ πιο έντονους ρυθμούς”

Στον Άστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου:

Bet on Alfa
 ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΟΛΙΒΑ

Μετά από αξιολόγηση αρκετών προπονητών και προσωπικές συνεντεύξεις με τους επικρατέστερους, η ΟΜΟΝΟΙΑ επέλεξε τον κ. Χουάν Κάρλος Ολίβα για τη θέση του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής, κ. Άχνελ Γκόμεθ, είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον κ. Ολίβα, στην Εσπανιόλ και έχει ιδίαν άποψη για το επίπεδο της δουλειάς του, την επαγγελματική του κατάρτιση, τον χαρακτήρα του και γενικά για το τι μπορεί να προσφέρει. Ο κ. Ολίβα προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που για πολλούς θεωρείται το καλύτερο της Ευρώπης, έχει εμπειρίες, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση για πρόσληψή του έπαιξε η φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση που επέδειξε, για να επιτύχει σε ψηλό επίπεδο.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ / ΙΑΤΡΙΚΟ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Άμεσος στόχος είναι η στελέχωση του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές με επαγγελματίες, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι τελικές επιλογές και ακολούθως θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την σύνθεσή του. Επιπλέον, μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην στελέχωση του επιστημονικού και ιατρικού επιτελείου. Ήδη έχουν αξιολογηθεί αρκετοί επαγγελματίες και σύντομα θα κλείσει και αυτό το θέμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επενδύσει σε αυτά τα δύο σημαντικά κεφάλαια (τεχνικό & ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο), ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μετά την πρόσληψη του προπονητή, ο προγραμματισμός θα προχωρήσει με πολύ πιο έντονους ρυθμούς. Ο κ. Γκόμεθ έχει κάνει αρκετή δουλειά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό και μαζί με τον κ. Ολίβα, θα τον ολοκληρώσουν. Ήδη ο κ. Ολίβα έχει ενημερωθεί για το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής όσο αφορά τον προγραμματισμό και είναι ικανοποιημένος. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με ανακοινώσεις όσο αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Έχει καθοριστεί συγκεκριμένη διαδικασία για απόκτηση ποδοσφαιριστών, ενώ ένας από τους στόχους που έχουν τεθεί, είναι η δημιουργία Τμήματος σκάουτινγκ, το οποίο θα έχει σημαντικό ρόλο να επιτελέσει στις μετεγγραφικές περιόδους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η άφιξη του προπονητή στην Κύπρο θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό της προετοιμασίας. Οι διαδικασίες είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ένα στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στις Πλάτρες και το βασικό στάδιο στην Πολωνία.

ΘΕΜΑ ΜΑΡΓΚΑΣΑ

Ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί από τον Σύλλογο ότι έχει τεθεί εκτός πλάνων, για αγωνιστικούς λόγους. Θα γίνουν συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας.

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Ήδη αρκετές από τις αποφάσεις του κ. Γκόμεθ έχουν γίνει γνωστές. Έχει ενημερώσει τον κ. Ολίβα για τα δεδομένα με το υφιστάμενο ρόστερ. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν τις επόμενες μέρες.

Δεν θα μιλήσουμε για αγωνιστικούς στόχους τώρα.

Ξεκίνησαν κάποια έργα στο Ηλίας Πούλλος. Υπάρχει και πλάνο για πολύ μεγαλύτερα έργα.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa