ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου για Γκόμεθ, γυμναστή και Κάρτα Φιλάθλου

Δημητρίου για Γκόμεθ, γυμναστή και Κάρτα Φιλάθλου

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, τον αγώνα με την Δόξα, αλλά και για την κάρτα φιλάθλου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τον διορισμό του Νίκου Χαραλαμπίδη στη θέση του γενικού διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού…

«Θα έχει υπό την ευθύνη και την εποπτεία του ποδοσφαιρικό τμήμα., Με τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει θα επιχειρεί να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Έχει πολυετή εμπειρία από διαχείριση μεγάλων αθλητικών οργανισμών και πιστεύεται μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει».

Για τον Άνχελ Γκόμες που βρέθηκε στο στόχαστρο και αν πάρθηκε κάποια άλλη απόφαση…

«Όχι, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για κάτι διαφορετικό. Είναι δεδομένο πως η Ομόνοια είναι καταδικασμένη να κυνηγά σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Στοχεύομε να δημιουργήσουμε κάτι στέρεο και ισχυρό. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο. Για να είμαστε εδώ, κάποια πράγματα δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε. Τις προηγούμενες μέρες έγινε αυστηρή αυτοκριτική και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα. Με βάση αυτά τα συμπεράσματα επιχειρείται περαιτέρω ενίσχυση σε διάφορους τομείς. Περισσότερα θα πούμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Έγιναν και θα γίνουν αρκετά άλλα. Μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλουμε να βγούμε σοφότεροι και καλύτεροι. Η διοίκηση το χειρίζεται με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα».

Για το ότι εκκρεμεί η απόφαση για τον γυμναστή…

«Είναι ένας από τους τομείς στους οποίους αναφερόμουνα. Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης. Ευρύτερα θέλουμε να κάνουμε σοβαρή επένδυση σε αυτό το σημαντικό τομέα. Θα γίνουν περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης το επόμενο διάστημα».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα…

«Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το πόσο απαραίτητο είναι να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης, έχοντας ανάγκη τα θετικά που έχουν οι αγωνιστικές επιτυχίες. Έχουμε αντίπαλο ένα συμπαγές σύνολο και θα επιδιώξουμε να κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να μιλούν οι πράξεις και γενικά η πορεία που θα έχει η ομάδα».

Για το ότι η ομάδα πάει στον αγώνα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα…

«Εκτός θα είναι οι Ζίβετς, Γκαφούρ, Εντρένα και Γκρίνιτς. Ο Νταρμπισάιαρ ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και θα διαφανεί τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί. Ο Χριστοφή έχει ένα ελαφρύ τραυματισμό και όπως φαίνεται δεν θα προλάβει. Εκτός απροόπτου, θα τον έχουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τις λύσεις. Όπως είπε και ο προπονητής μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι σημαντικοί».

Για το επόμενο βήμα μετά την επιστολή που στάληκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

«Πλέον, το επόμενο βήμα είναι να ζητηθεί από την ΚΟΠ, η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για να συζητηθεί το περιεχόμενο της επιστολής. Ενδεχομένως να γίνει και σήμερα. Στην επιστολή, σημειώνονται αρκετοί τομείς που χρήζουν άμεσης βελτίωσης. Με τη συνδρομή της πολιτείας μπορούν να βελτιωθούν για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε ενέργειες. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από τις ομάδες και από τα γήπεδα. Για να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο υπάρχουν πολλά θέματα, πέραν της κάρτας φιλάθλου. Θα ζητηθεί σύγκληση έκτακτης συνέλευσης για να γίνουν τα επόμενα βήματα».

Autoremarketing

Bet on Alfa