ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου για Συνεδρία, Κάρβερ, Χριστοφή και δανεικούς

Δημητρίου για Συνεδρία, Κάρβερ, Χριστοφή και δανεικούς

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια και για τους τρόπους για να διορθωθεί η κατάσταση στην ομάδα, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.
«Η συνεδρία διήρκησε σχεδόν 5 ώρες και στο μεγαλύτερο διάστημα έδωσε το παρόν του και ο κ. Νταμπίζας. Έγινε συνολική αξιολόγηση, ακούστηκαν οι θέσεις του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και έγινε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι λόγοι των κακών εμφανίσεων. Εντοπίστηκαν κάποιοι τομείς που επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα και συμφωνήθηκαν ενέργειες για να διορθωθούν. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι για την ώρα δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν περισσότερα πράγματα. Η ομάδα έχει άμεσες υποχρεώσεις και δεν μπορεί αυτή την στιγμή να δημοσιοποιηθούν κάποια πράγματα. Όμως μπορούμε να αναφέρουμε κάτι που είναι δεδομένο. Κρίθηκε ότι ένας από τους τομείς που δημιουργεί κάποια προβλήματα είναι το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας γιατί δεν άρχισαν προετοιμασία την ίδια περίοδο. Αυτό το στοιχείο κρίθηκε ότι είναι ένας λόγος που πιθανόν να ενδιαφέρει την ομάδα και την απόδοση και την ψυχολογία ποδοσφαιριστών που είναι σημαντικοί για την λειτουργία της ομάδας. Άρχισε μια προσπάθεια για να επέλθει μια ισορροπία, επομένως χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να έρθει όλο το ρόστερ σε επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Εντοπίστηκαν και άλλοι λόγοι» είπε αρχικά.

Bet on Alfa

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών…

«Η προσπάθεια που γίνεται είναι να βοηθηθεί και στο κομμάτι της ψυχολογίας οι ποδοσφαιριστές. Είναι και απόρροια αυτού που είπα προηγουμένως,. Ένας παίκτης ο οποίος δεν νιώθει καλά αγωνιστικά, επηρεάζεται και ψυχολογικά. Καμιά φορά η ψυχολογία έρχεται και από τα αποτελέσματα. Παράλληλα με αυτό το κομμάτι το δ.σ. έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι απαιτείται να έρθουν νίκες στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Το δ.σ εξέφρασε την κατανόηση του για την αντίδραση του κόσμου, κρίθηκε αναμενόμενη και η αλήθεια είναι ότι θα ήταν προβληματική η κατάσταση αν δεν υπήρχε αυτή η αντίδραση. Επίσης κάτι σημαντικό, το Δ.Σ. αντιλαμβάνεται ότι μερίδα του κόσμου θα περίμενε κάτι πιο εκκωφαντικό μετά την λήξη της συνεδρίας, όμως η διοίκηση κρίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις θόρυβο για να εντυπωσιάσεις την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά αν εντοπίσεις τους λόγους που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα».

**«Λήφθηκαν και υπόψη τα όσα πιστεύουν και ο προπονητής και οι παίκτες που είναι άτομα κλειδιά που θα βοηθήσουν για να εντοπιστούν οι λόγοι. Από κοινού με τον τεχνικό διευθυντή η διοίκηση κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα. Ο χρόνος και το γήπεδο θα δείξουν αν οι ενέργειες είναι σωστές».

Τι εννοεί η διοίκηση στην ανακοίνωση της που θα ενεργοποιηθούν τακτικές και μέθοδοι για να εντοπιστεί το πρόβλημα…
«Είναι αυτό που είπα για τις ενέργειες που θα γίνουν και η διοίκηση κρίνει καλύτερο να μην δημοσιοποιηθούν. Τα αποτελέσματα θα φανούν από τα επόμενα παιχνίδι και σε μεταγενέστερο στάδιο θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτά τα μέτρα».

Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη στο επόμενο παιχνίδι…

«Συμφωνώ ότι η πίεση στην ομάδα είναι στον πιο μεγάλο βαθμό από ποτέ στην φετινή περίοδο. Αυτό το στοιχείο δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για κανέναν αλλά να το διαχειριστούμε σωστά σαν μεγάλη ομάδα. Κορυφαία προτεραιότητα έχουν τεθεί οι τρεις βαθμοί και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Απαιτούμε να συμπεριφερθούμε σαν μεγάλη ομάδα και το Σάββατο και στα επόμενα παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, η πίεση είναι πάντα μεγάλη στην Ομόνοια και πρέπει να μάθουμε να την διαχειριζόμαστε σωστά».

Δεν τέθηκε θέμα τεχνικής ηγεσίας, ο κ. Κάρβερ πως το εκλαμβάνει όλο αυτό;

«Ο κύριος Κάρβερ έζησε το ποδόσφαιρο από διαφορετική οπτική γωνία από ότι το ζούσαμε εδώ και χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Είναι άνθρωπος που νιώθει τρομερή αυτοπεποίθηση και νιώθει ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Αυτό νιώθει. Επίσης είναι σημαντικό να πάμε και στους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μυστικό ότι οι ίδιοι εκφράζονται θετικά για τον προπονητή και για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν».

Για τον Χριστοφή…

«Είναι δυο διαφορετικά κομμάτια. Το πρώτο είναι η αποκατάσταση για να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του. Το δεύτερο έχει να κάνει με το οποί πήγε στην Αθήνα και βρίσκεται σε ιατρικό κέντρο. Αυτό το κέντρο ειδικεύεται στο να χορηγεί προγράμματα αποκατάστασης σε παίκτες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με αυτό του Δημήτρη. Θα γίνει αξιολόγηση και θα του δοθεί πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθεί για όλη την χρονιά, πέραν από τις προπονήσεις της ομάδας. Θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος και να ξέρει και η τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Ο Ρουσιάς προπονείται κανονικά, ο Δημητρίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο επιστροφής. Ο Σοιλέδης και ο Καρλίτος πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και αναμένουμε τα αποτελέσματα».

 

*«Είμαστε στο τελικό στάδιο επαφών με τον Μπαντιμπαγκά για λύση του συμβολαίου του»

 

*«Αποφασίστηκε να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κονομής, Γιόργκενσεν και Ιβανόφ».

Autoremarketing

Bet on Alfa