ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:" Συμφωνούμε ότι η κρισημότητα του αγώνα δεν συνάδει...

Δημητρίου:” Συμφωνούμε ότι η κρισημότητα του αγώνα δεν συνάδει με το εκτόπισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά…”

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου των «πρασίνων» Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Έχετε μπροστά σας άλλο ένα «τελικό» με την ΑΕΛ…
«Η νίκη είναι μονόδρομος, είναι ένας τελικός το παιχνίδι και παράλληλα ένα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Καλούμαστε να δείξουμε αντοχές σε συνθήκες πίεσης, κάτι που κάναμε με την Ανόρθωση ενδεχομένως για πρώτη φορά φέτος έστω και αν δεν ήρθε η νίκη. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε και να προσθέσουμε στοιχεία που μας έλειψαν όπως η αποτελεσματικότητα. Αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί αλλά για εμάς θα είναι εξίσου σημαντικό να κάνουμε δεύτερη σερί καλή παρουσία καθώς αυτό θα μας βοηθήσει ενόψει και της συνέχειας».

Παίζεται με μια ομάδα που είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις…
«Η ΑΕΛ είναι σταθερά καλή ομάδα, μια ομάδα που είναι καλά δουλεμένη, δεν έχει πετάξει βαθμούς δεξιά και αριστερά και γι’ αυτό είναι ψηλά. Δείξαμε και στο παιχνίδι του α΄ γύρου ότι μπορούμε να κερδίσουμε, φτάνει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για τα αγωνιστικά νέα;
«Ο Ζίβετς φάνηκε άτυχος καθώς είχε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση που του προκάλεσε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες. Είναι και ο Λόρα και ο Χριστοφή και ο Εντρένα. Ο Ατζαγκούν προπονείται με την ομάδα και είναι στις επιλογές του προπονητή».

Για την πρόσληψη Σίμου Ταραπουλούζη;
«Θα είναι διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ. Θα έχει υπό την ευθύνη του την λειτουργία και την οργάνωση του τμήματος και θα συμμετέχει και στην επιτροπή προγραμματισμού. Έχει στηθεί μια ομάδα για τον προγραμματισμό με τη συμμετοχή επαγγελματιών, όμως λόγω του ότι δεν είμαστε σε ένα χρονικό σημείο για να μπούμε σε συζητήσεις για τον προγραμματισμό, θα βάλουμε μια άνω τελεία και την κατάλληλη στιγμή θα πούμε πως θα δουλέψουμε σε αυτό το σημαντικό κομμάτι. Έγινε αρκετή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Έγιναν προσλήψεις όμως για το πώς θα λειτουργήσουμε είναι καλύτερα να το συζητήσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο».

Θα προσληφθούν και άλλα άτομα;

«Ήδη ο ένα σκάκουτερ είναι ο Ράινερ Ράουφμαν και επιτέλεσε αρκετό έργο και θα υπάρχουν και άλλα άτομα, κάποια θα ανακοινωθούν και κάποια όχι».

Θα παίρνονται συλλογικά οι αποφάσεις…
«Υπάρχει συγκεκριμένη δομή και τρόπος λειτουργίας για τον προγραμματισμό, για το ποιοι θα έρθουν, που θα φύγουν , πότε θα έρθουν, ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας και άλλα πολλά».

Για τις τελευταίες εξελίξεις που σας έφεραν στην 6η θέση;
«Εμείς ουδέποτε εμπλακήκαμε στην διαδικασία, ούτε όταν υποβλήθηκε η ένσταση από τον Απόλλωνα και ούτε τώρα με την έφεση της Ανόρθωσης. Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο ο στόχος μας είναι η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον κόσμο;
«Περιμένουμε ότι θα είναι καλύτερη η προσέλευση. Η προσπάθεια για νίκη θα είναι σημαντικό να την κάνουμε με τον κόσμο, θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Συμφωνούμε και το υπογραμμίζουμε ότι η κρισιμότητα του αγώνα δεν συνάδει με το εκτόπισμα και την ιστορία της Ομόνοιας. Ωστόσο είναι σημαντικό να κερδίσουμε για αρκετούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους τρεις βαθμούς. Το να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε νίκη σε ένα παιχνίδι που λέμε ότι πρέπει να το πάρουμε, αυτός θα μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Η προπώληση άρχισε από την Τετάρτη. Στην δυτική κερκίδα είναι 10 ευρώ τα εισιτήρια, στην ανατολική 8 ευρώ και στην βόρεια 5 ευρώ. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει με θετική ενέργεια και πίστη ότι θα πάρουμε το παιχνίδι».

Autoremarketing

Bet on Alfa