ΑρχικήOFF THE RECORDΔημοσιεύματα για Μαυρία και Παναθηναικό...

Δημοσιεύματα για Μαυρία και Παναθηναικό…

Ελλαδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναικού στην απόκτηση και του Χάρη Μαυρία:

Bet on Alfa

«Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο Τριφύλλι υπάρχει η “μαγιά” για να ανταπεξέλθει στην έναρξη της Super League 1 – όπως αποδείχτηκε και στα δύσκολα φιλικά του καλοκαιριού – ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας, συνυπολογίζουν πως κάθε μεταγραφικό απόκτημα χρειάζεται και ένα Χ χρόνο προσαρμογής σε συνδυασμό πάντα με την απαραίτητη δουλειά για την ανάκτηση του βαθμού ετοιμότητας. Σε αυτό φυσικά θα συμβάλλει και η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικής …

Ήδη στη σκακιέρα των μεταγραφών ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει στρατηγικές… κινήσεις, έξι στον αριθμό και έπονται τουλάχιστον 3 – 4 ακόμη, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του «πράσινου» ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TRIFILARA.gr μέχρι την προσεχή Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε ακόμη μία μεταγραφή , όχι όμως απαραίτητα αυτή του Ρόντγουελ αλλά πολύ πιθανόν να ενισχυθεί σε άλλη θέση, ενώ με τον Άγγλο μέσο το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Φορ, κεντρικός αμυντικός , αμυντικό χαφ και δεξί φουλ μπακ είναι τα «πόστα» που θέλει να καλύψει το «τριφύλλι»

Παράλληλα στην Κύπρο μανατζερικές πηγές κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Χάρη Μαυρία. Ο πρώην πράσινος αγωνίζεται πλέον στην ομάδα από την οποία πέρασε ο Νίκος Νταμπίζας, την Ομόνοια και μπορεί να καλύψει την θέση του μπακ πίσω από τον Γιόχανσον ( εκεί αγωνίζεται πλέον ) ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει ακόμη μια λύση στα εξτρέμ. Ειδικά δε , εάν παραχωρηθούν με δανεισμό ή με κανονική μεταγραφή οι Εμμανουηλίδης και Χατζηγιοβάννης αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται ο Νίκος Νταμπίζας που πέρασε από τον Κυπριακό σύλλογο να έχει προβεί σε διερευνητικές επαφές, ωστόσο το περιβάλλον του παίκτη την ίδια ώρα τονίζει πως δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος ενώ φυσικά τον Μαυρία σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνει αδιάφορο μια τέτοια προοπτική».

Autoremarketing

Bet on Alfa