ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔιαιτητής και μάρτυρας σε σικέ ενισχύουν τον Παναγή! -...

Διαιτητής και μάρτυρας σε σικέ ενισχύουν τον Παναγή! – ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Φ» Εξελίξεις δρομολογούνται γύρω από την υπόθεση των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή σε δύο επίπεδα.

Bet on Alfa

Η Αστυνομία προχωρεί μεθοδικά υπό τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και δεν αποκλείονται σύντομα και συλλήψεις.

Χθες είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για παράγοντα του ποδοσφαίρου στη Λεμεσό μετά από καταγγελίες του πρώην προέδρου του Άρη Λεμεσού Κυριάκου Χ” Κυριάκου ότι απειλήθηκε. Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος φέρεται στις 21/12/14 να τηλεφώνησε στον κ. Χ” Κυριάκο και να τον απείλησε γιατί έδωσε την προηγούμενη μέρα κατάθεση στην Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες Παναγή.

Σε μια άλλη εξέλιξη, αναμένεται η κατάθεση διαιτητή που πιθανολογείται ότι θα τεκμηριώσει αυτά που αναφέρει ο Παναγή στην κατάθεσή του περί στημένων αγώνων ποδοσφαίρου με οδηγίες καρτέλ που δρούσε στους κόλπους της ΚΟΠ και αφορούσε κυρίως ομάδες μεσαίας κατηγορίας και κάτω.

Επίσης γίνονται προσπάθειες για να πεισθεί πρόσωπο που ήταν μάρτυρας σε συνδιαλλαγή για προσυνεννοημένους αγώνες, να καταθέσει. Αυτός φέρεται να βρισκόταν παρών όταν δόθηκαν χρήματα για να στηθεί αγώνας.

Η Αστυνομία καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να τεκμηριώσει τα όσα ανέφερε στην μακροσκελή κατάθεσή του ο Κύπριος διαιτητής και που κατονόμασε πράγματα και καταστάσεις. Μάλιστα σε μια περίπτωση το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ενεπλάκη και στην υπόθεση των σικέ αγώνων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Παναγή, εταιρεία που είχε λάβει συμβόλαιο του ΣΑΠΑ εξέδωσε επιταγή σε ομάδα με την οποία υπήρξε προσυνεννόηση, να μην νικήσει άλλη ομάδα και να την στείλει στον υποβιβασμό. Όλα αυτά θα ερευνηθούν από τους ανακριτές και θα αναζητηθεί η διαδρομή της επιταγής ενώ θα ερωτηθεί και ο εκδότης της για το κατά πόσον γνωρίζει τον λόγο που την εξέδωσε.

Όσον αφορά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που παράλαβε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία από τα γραφεία της ΚΟΠ, αυτοί εξετάζονται, όπως δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης για να διαπιστωθεί κατά πόσον περιέχουν στοιχεία που σχετίζονται με τις καταγγελίες Παναγή.

Από τα γραφεία της ΚΟΠ παραλήφθηκαν 21 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έξι φορητοί που θα ελεγχθούν κυρίως για τα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία, ώστε να φανεί αν έχουν σχέση με την υπό εξέταση υπόθεση.

Λόγω της παραλαβής όλων των κομπιούτερ από την ΚΟΠ, δημιουργήθηκε λειτουργικό πρόβλημα στην Ομοσπονδία, αφού δεν μπορεί να εργαστεί κανονικά και βρίσκεται στον αέρα ακόμη και η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa