ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιακοπή για προβληματισμό και αποφάσεις

Διακοπή για προβληματισμό και αποφάσεις

Η σεζόν έχει τελειώσει προ πολλού για την Ομόνοια και αυτό είναι ένα ζήτημα προς ανάλυση, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά αλλά το ίδιο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, μπορεί να θεωρηθεί και ως ευεργετική για την Ομόνοια αφού δίνεται ο χρόνος στους διοικούντες, επί ευκαιρίας και της καθόδου στην Κύπρο του Παπασταύρου, να προβληματιστούν και να αποφασίσουν για το καλό της ομάδας όσον αφορά στο μέλλον.

Bet on Alfa

Επιβάλλεται να λειτουργήσουν με καθαρό μυαλό. Να γίνει η αυτοκριτική, να αναλύσουν τα λάθη που προηγήθηκαν, την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Δεν επιτρέπονται άλλα λάθη. Οι συναισθηματισμοί, επίσης, δεν χωράνε σ’ ένα μεγάλο Σύλλογο όπως είναι η Ομόνοια, που καλείται να ορθοποδήσει, να αντιδράσει και να βρεθεί επιτέλους στο σωστό δρόμο.

Ο Νεόφυτος Λάρκου χαίρει εκτίμησης, τον εμπιστεύθηκε η διοίκηση, τον στηρίζει ο κόσμος. Θα πρέπει κι αυτός να αναλάβει πρωτοβουλία, να πάρει πάνω του κάποια ζητήματα που αφορούν στην ομάδα. Άλλωστε, έχει τον τίτλο του αθλητικού διευθυντή. Είναι πάνω απ’ όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει να λογοδοτήσει στη διοίκηση, στον πρόεδρο. Γι’ αυτό, ότι κρίνει σωστό και καλό για την ομάδα θα πρέπει να το μεταφέρει στον Παπασταύρου, να το αναλύσουν και να λάβουν τις αποφάσεις που θεωρούν πως θα είναι για το καλό της Ομόνοιας. Όποιες κι αν είναι αυτές, όποιους κι αν θα επηρεάσουν. Προέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa