ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιακριτικά οι όποιες κινήσεις

Διακριτικά οι όποιες κινήσεις

Στην Ομόνοια, ως γνωστόν, εδώ και βδομάδες άρχισε ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο. Οι όποιες κινήσεις γίνονται έως τώρα, είναι διακριτικές. Μπορεί να ακούγονται και να λέγονται πολλά περί ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά τίποτα δεν θα ειπωθεί επίσημα εάν δεν υπάρχει υπογραφή και είναι η κατάλληλη στιγμή.

Bet on Alfa

Ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Σίμος Ταραπουλούζης κινούνται με προσοχή, εντοπίζουν ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, αναλύουν το κάθε τι και αναλόγως θα πράξουν όταν το κρίνουν αναγκαίο. Ναι, η Ομόνοια θα πάρει ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα, κάποιους οι οποίοι έδειξαν τις δυνατότητές τους, ξέρουν τι εστί Ομόνοια και είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Για πολλά ονόματα έγινε ή θα γίνει λόγος, όμως δεν σημαίνει ότι όλα απασχολούν την Ομόνοια ή θα τους πάρει όλους. Τα λάθη του παρελθόντος επιβάλλεται να αποφευχθούν. Υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Η απόφαση για τις όποιες επιλογές θα είναι συλλογική και όλοι οφείλουν να ακολουθήσουν τον τρόπο που επέλεξε η διοίκηση Παπασταύρου για την επιλογή των παικτών. Ποια είναι αυτή; Ο Λάρκου θα καταλήγει σε 2-3 επιλογές για κάθε θέση, θα κάνει την εισήγησή του στον προπονητή με ανάλυση για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και μαζί θα καταλήξουν στον εκλεκτό.

Autoremarketing

Bet on Alfa