ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιαρκείας και μετεγγραφές

Διαρκείας και μετεγγραφές

Την Τρίτη, στις 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, η Ομόνοια όπως ενημέρωσε θα παρουσιάσει τα Εισιτήρια Διαρκείας για τη σεζόν 2019-20. Επίσης, γίνεται λόγος για ελκυστικές τιμές στα πακέτα αφού ο στόχος είναι, ο κόσμος της ομάδας να αφήσει την τηλεόραση και να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογο αλλά πολύ περισσότερο την ομάδα με την παρουσία του στην εξέδρα.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ομάδας αναμένει τις πρώτες μετεγγραφές. Αυτές, όπως πληροφορούμαστε, θα αρχίσουν να… σκάζουν από την Τρίτη. Ίσως κάποιες να προλάβουν τη συνέντευξη Τύπου για τα διαρκείας. Για να δούμε… Ο Τιάγκο έχει υπογράψει και αναμένεται να είναι η πρώτη μετεγγραφική ανακοίνωση, ενώ πολύ κοντά είναι και ο Περέιρα.

Αρκετές μετεγγραφικές κινήσεις είναι στα σκαριά. Είναι θέμα χρόνου οι ποδοσφαιριστές να βάλουν την υπογραφή τους και να ανακοινωθούν. Η ανυπομονησία των φίλων της Ομόνοιας είναι μεγάλη αλλά θα πρέπει να φθάνει στο τέλος της. Άλλωστε, είμαστε δυο βδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μετεγγραφές. Ίσως οι ανακοινώσεις που θα προκύψουν εντός της επόμενης βδομάδας να είναι και μαζεμένες.

Ο κόσμος για να τρέξει να κάνει διαρκείας, θέλει πρώτα να ακούσει και ονόματα ποδοσφαιριστών που θα φοράνε την φανέλα της Ομόνοιας στη νέα σεζόν. Οπόταν, τα διαρκείας θα… τρέξουν μαζί με τις μετεγγραφές.

Autoremarketing

Bet on Alfa