ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Δικός" της ο Αραούχο! "Χτυπά" Σάντος.

“Δικός” της ο Αραούχο! “Χτυπά” Σάντος.

Παρόλο που δεν έχει επισημοποιηθεί από το σωματείο, ο Τζαϊλσον Αραούχο υπέγραψε προ ημερών στην Ομόνοια και ο ποδοσφαιριστής θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι στη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος μπακ διατηρεί συμβόλαιο με την Τοντέλα μέχρι τις 30 Ιουνίου, γι’ αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ ένα μπέρδεμα σε ποια ομάδα ανήκει, στην Τοντέλα ή στην Γκρέμιο, φαίνεται να έχει λυθεί και ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για εγγραφή του στο ρόστερ της Ομόνοιας. Ο 26χρονος μπακ έχει τα στοιχεία που επιθυμεί ο Πάμπος Χριστοδούλου για τη συγκεκριμένη θέση, γι’ αυτό και θέλησε να αποσπάσει την υπογραφή του έγκαιρα, όπως έκανε και με τον Καντέ.

Bet on Alfa

Τώρα, όσον αφορά στη μεσαία γραμμή και τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του «εξαρο-οκταριού» όπως ήταν ο Σόουζα και δεν έγινε εφικτή η απόκτησή του, ο Πάμπος προσπαθεί να συνάψει συνεργασία με τον Αντρέ Σάντος. Ο Πορτογάλος έχει πολύ καλό βιογραφικό, γεμάτες τις πλείστες σεζόν σε όποιες ομάδες κι αν αγωνίστηκε. Για την ώρα το θέμα υλοποίησης της μετεγγραφής «κολλά» στο οικονομικό. Γίνεται προσπάθεια να ρίξει σε κάποιο βαθμό τις απολαβές του και να επέλθει συμφωνία. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν προτεραιότητα για τον τεχνικό της Ομόνοιας, ενώ για τον Σάντος φαίνεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον και η Ανόρθωση.

Ακόμη, ο Σανκαρέ βρίσκεται στο στόχαστρο του προπονητή για τη θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν για όλες τις θέσεις που ψάχνει ποδοσφαιριστές ο Πάμπος. Τις προσεχείς μέρες αναμένονται ανακοινώσεις αφού εάν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις που αποτελούν προτεραιότητα θα στραφεί σε άλλες λύσεις, που έχει ήδη έτοιμες.

Αυτό έχει κάνει ήδη για τη θέση του επιτελικού μέσου, μετά το «όχι» του Ρούι Πέδρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa