ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔοκάρι, Δοκάρι και... Μέσι (vid)

Δοκάρι, Δοκάρι και… Μέσι (vid)

Η Τσέλσι είχε δύο δοκάρια με τον Γουίλιαν, ο οποίος τελικά σκόραρε, όμως ένα παιδικό λάθος επέτρεψε στον Μέσι να σπάσει την κατάρα και με το 1-1 η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα.

Bet on Alfa

Αν και δεν φάνηκε στο ματς, είχε τον τρόπο να είναι καθοριστικός. Απλά επειδή είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σκόραρε και έσπασε ακόμα μία κατάρα καθώς χρειάστηκε το 9ο ματς του κόντρα στην Τσέλσι για να σκοράρει και έστειλε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη ρεβάνς του Camp Nou με προβάδισμα πρόκρισης στους «8». Πρωταγωνιστής της βραδιάς – παρά το 1-1 που παραχώρησαν οι Μπλε – ήταν ο Γουίλιαν, ο οποίος έσπασε και τα δύο δοκάρια πριν ανοίξει το σκορ. Βάσει των ιστορικών αποτελεσμάτων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Καταλανοί έχουν 73% πιθανότητες πρόκρισης και οι Λονδρέζοι 27%, όμως η Τσέλσι έχει φέρει τέσσερις φορές 1-1 στο πρώτο ματς στο Stamford Bridge στην Ευρώπη και τις τρεις έχει περάσει.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Μόζες, Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας (84′ Ντρίνκγουοτερ), Πέδρο (83′ Μοράτα), Γουίλιαν, Αζάρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Αλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Παουλίνιο (64′ Αλέις Βιδάλ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (92′ Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa