ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά

Δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά

Η πρώτη ήττα της χρονιάς ήρθε τελικά στην 5η αγωνιστική, σε έναν αγώνα αρκετά παράξενο και με πολλές διακυμάνσεις στα συναισθήματα του κόσμου αλλά και της ομάδας. Εκεί που ήρθε το γκολ στο Παφιακό στάδιο για την ομάδα μας , σ’ ένα χρονικό σημείο που όλοι πίστεψαν ότι με σωστή διαχείριση για μερικά λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ   θα έφευγε από την Πάφο με το πολύτιμο διπλό, ήρθαν τα πάνω κάτω και η τοπική ομάδα έφερε το παιχνίδι τούμπα.

Bet on Alfa

Έγιναν πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές μας και παρουσιάστηκαν  πολλές χτυπητές αδυναμίες το περασμένο Σάββατο και ως εκ τούτου η ήττα ήρθε δίκαια.

Είπαμε πολλές φορές ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, παρά μόνο για να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Κι αυτό καλείται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ειδικά σαν μια νέα ομάδα που είναι η οποία προσπαθεί αγώνα με αγώνα να χτίζει χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν το σύνθημα από σήμερα πρέπει να είναι ένα.

Δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο την επόμενη αγωνιστική, την Ανόρθωση και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και μέσα από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μας να γίνουν καλύτεροι αποφεύγοντας «εύκολα» λάθη που μπορεί να μας στοιχήσουν και πάλι.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa