ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔουλεύουν στον αριστερό μπακ

Δουλεύουν στον αριστερό μπακ

Από την στιγμή που οι πιθανότητες για απόκτηση του Άντερσον Κορέια όλο και εκμηδενίζονται, αφού στην Νέα Σαλαμίνα δεν είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή παρά την επιθυμία του ιδίου, στην Ομόνοια επικεντρώνονται σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλωστε, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα που επιδίωξαν να φέρουν στο «Ηλίας Πούλλος» τον Κορέια.

Bet on Alfa

Η Ομάδα Προγραμματισμού, λοιπόν, δούλεψε στην περίπτωση αριστερού μπακ, αξιολόγησε υποψήφιους και μάλιστα έχει στα υπ’ όψιν της συγκεκριμένη περίπτωση, που κερδίζει έδαφος. Αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα τρέξει το συγκεκριμένο θέμα και πιθανότατα να κλείσει σύντομα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φέρεται να κερδίζει έδαφος, με τους Λάρκου και Μπεργκ να έκριναν ότι πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν για τη θέση του αριστερού μπακ. Γίνεται λόγος για ποδοσφαιριστή με εμπειρία και ποιότητα, που είναι σε θέση να καλύψει με επιτυχία μια σημαντική θέση στο ρόστερ.

Λογικά, πριν η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρήσει για την Πολωνία, θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Τότε, η Ομάδα Προγραμματισμού θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια απόκτησης επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊρ, που θα είναι σε θέση να παίξει ως δεύτερος φορ. Αναλόγως με το τι θα γίνει με τους Κολοβό και Ραμίρες, το μέλλον των οποίων τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή κρίνεται αβέβαιο στην Ομόνοια, θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa