ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο εβδομάδες μέχρι την Πολωνία...

Δύο εβδομάδες μέχρι την Πολωνία…

Έχουμε πλησιάσει αρκετά μέχρι την ημέρα που η ομάδα μας θα πετάξει μέχρι την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το υφιστάμενο ρόστερ που όλοι ξέρουμε τώρα θα είναι εντελώς διαφορετικό σε δύο εβδομάδες.

Bet on Alfa

Ο Νεόφυτος Λάρκου έθεσε ένα άτυπο στόχο, όπως τουλάχιστον το 80% του ρόστερ να είναι τελειωμένο μέχρι την Πολωνία.

Αν αναλογιστούμε πως μόνο 3 μετεγγραφές ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής τότε το συμπέρασμα που εξάγουμε είναι πως μπαίνουμε σε εβδομάδα σερί ανακοινώσεων. Όχι μόνο ανακοινώσεις που αφορούν νέα αποκτήματα αλλά και παίκτες που θα δουν την πόρτα εξόδου από τους υφιστάμενους, που δεν θα είναι και λίγοι.

Θα περιμένουμε και τελικές ανακοινώσεις για προσλήψεις και γενικές ανακατατάξεις στο τεχνικό τιμ. Θεωρούμε πως το κεφάλαιο βοηθός προπονητής θα είναι από τα πρώτα που θα ανακοινωθούν από βδομάδας.

Η όλη στάση της ομάδας προγραμματισμού με τον τρόπο που διαχειριζονται τον προγραμματισμό δεν μπορεί παρά να μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις διαρροές γίνονται εντατικές και μελετημένες διεργασίες. Ευχής έργον είναι στο τέλος αυτή η προσπάθεια να φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα εντός γηπέδου από τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Autoremarketing

Bet on Alfa