ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο μεγάλες σπαζοκεφαλιές

Δύο μεγάλες σπαζοκεφαλιές

Αν κάποιος προσπαθήσει να προβλέψει την σημερινή εντεκάδα της ομάδας μας απέναντι στην Ανόρθωση θα πέσει πάνω σε δύο μεγάλες σπαζοκεφαλιες που μόνο ο Χενινγκ Μπεργκ μπορεί να λύσει.

Bet on Alfa

Η μια είναι η θέση στον άσσο με τον Νορβηγό προπονητή να έχει μπροστά του δύο  επιλογές .

Η μια επιλογή είναι ασφαλώς ο νεαρός Κυριακίδη που τον γνωρίζει πολύ καλά αφού δουλεύει μαζί του απο την αρχή της προετοιμασίας.

Η άλλη επιλογή ακούει στο όνομά Φαμπιάνο Ριμπέιρο ο οποίος ήρθε πριν μόλις τρεις μέρες στην ομάδα μας για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο τραυματισμός των Ουζόχο και Παναγή. Πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα με αρκετή εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα. Το αρνητικό του για τον σημερινό αγώνα είναι ασφαλώς το γεγονός ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και αυτό είναι φυσιολογικό.

Η 2η σπαζοκεφαλιά έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί σήμερα δίπλα από τον Τζόρντι. Ο Βίτορ Γκόμες είναι παροπλισμένος κι έτσι στο ροστερ υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2 επιλογές. Γιάννης Κούσουλος και ο Φάνος Κατελάρης. Ο πρώτος είναι ξεκάθαρο η ψυχολογία του μετά τα λάθη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη και ο δεύτερος διανύει μια μεγάλη περίοδο απραξίας λόγω τραυματισμού.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο πολύ καπαρωμενες. Στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι  Μαυρίας, Λανγκ,Λούφτνερ, Λέσιακς. Στον άξονα ο Τζόρντι και πιο μπροστά του ο Τιάγκο και στην επίθεση οι Εζρά, Μποτεάκ και Ματ.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa