ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔύο στα δύο για τους «Κόκκινους Διαβόλους» (vid)

Δύο στα δύο για τους «Κόκκινους Διαβόλους» (vid)

Με νίκες συνέχισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο International Champions Cup επικρατώντας με 2-1 της Τότεναμ.

Bet on Alfa

Σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Σανγκάη μεταξύ των «Σπερς» και των «Κόκκινων Διαβόλων» η ομάδα του Σόλσκιερ σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο International Champions Cup με 2-1.

Η Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα με πλασέ του Μαρσιάλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άριστη κάθετη του Περέιρα και άνοιξε το σκορ στο 21′. Η Τότεναμ βρήκε την απάντησή της στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε με σουτ του Λούκας στο 65′. Ωστόσο στο 80′ έπειτα από μια όμορφη ομαδική ενέργεια των παικτών της Γιουνάιτεντ, ο Γκόμες από πολύ κλειστή γωνία νίκησε τον Γκαζανίγκα και έγραψε το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος η Τότεναμ θα μπορούσε να είχε μείνει άνετα με δέκα παίκτες, αλλά ο διαιτητής χαρίστηκε στον Σισοκό για το πάτημά του πάνω στον Τζέιμς.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν (46′ Αλντερβάιρελντ), Γουόκερ – Πίτερς (46′ Φόιτ), Τανγκάνγκα (70′ Μαρς), Σισοκό (62′ Έρικσεν), Ντέλε Αλι (62′ Ρόουλς), Γουίνκς (46′ Σκιπ), Ντομπελέ (46′ Λούκας), Γεωργίου (62′ Γουάιτ), Κέιν (46′ Σον), Πάροτ (46′ Λαμέλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα (46′ Ρομέρο), Γιανγκ (46′ Σο), Ρόχο (46′ Λίντελεφ), Σμόλινγκ (46′ Μπαϊγί, 56′ Τουανζέμπε), Γουάν-Μπισάκα (46′ Νταλότ), Πογκμπά (46′ Φρεντ), Περέιρα (46′ Μάτα), Τζέιμς (46′ Γκόμες), ΜακΤόμινεϊ (46′ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (46′ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (46′ Ράσφορντ)

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa