ΑρχικήDaily NewsΕίδε το κάζο του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας..

Είδε το κάζο του Παναθηναϊκού ο Νταμπίζας..


Στη Βέροια βρέθηκε χθες βράδυ ο Νίκος Νταμπίζας. Παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο δούλεψε πριν έλθει στην Ομόνοια (1-1 το αποτέλεσμα, με την Βέροια να ισοφαρίζει στην εκπνοή).

Bet on Alfa

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον λόγο παρουσίας του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» στον αγώνα.

Αυτό που θα πούμε εμείς είναι ότι, ο Νταμπίζας κάνει απλώς τη δουλειά του. Είναι υποχρέωσή του να παρακολουθεί αγώνες και υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Είτε έχει βάλει στο μάτι κάποιους παίκτες είτε γιατί προτάθηκαν και θέλησε να τους παρακολουθήσει αγωνιζόμενους.

Ο Νταμπίζας σίγουρα δεν πήγε τυχαία στη Βέροια. Για κάποιο σκοπό πήγε και αυτός έχει να κάνει με μετεγγραφικούς στόχους ενόψει Ιανουαρίου. Άλλωστε, η ομάδα φωνάζει πως θέλει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και θέλει να είναι προετοιμασμένος για να γίνουν έγκαιρα. Θα επιδιώξει να έχει τους παίκτες με το «καλημέρα» της μετεγγραφικής περίοδοι, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα από τις αρχές Ιανουαρίου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ένας από τους παίκτες, αν όχι ο μοναδικός που είχε το βλέμμα του ο Νταμπίζας ήταν ο Στέλιος Μαραγκός.
Πρόκειται για 27χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2015 στη Βέροια. Είχε πέρασμα και από την ΑΕΚ Λάρνακας τη σεζόν 2013-14, ενώ το όνομά του είχε γραφτεί και το καλοκαίρι για την Ομόνοια.

Ο τεχνικός διευθυντής καλείται με τις κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο να καλύψει τρύπες στην ομάδα και κενά του σχεδιασμού του. Η Ομόνοια θέλει οπωσδήποτε στόπερ και ανασταλτικό μέσο. Απ’ εκεί και πέρα ποιες θα είναι οι άλλες δυο κινήσεις, εφόσον θελήσει να εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται τον Ιανουάριο, είναι κάτι που θα δείξει στην πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa