ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ! Να κυνηγήσουμε την εξάδα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ! Να κυνηγήσουμε την εξάδα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Πλέον το Ευρωπαικό Εισιτήριο δεν περνάει μόνο μέσα από τα χέρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς πιθανές νίκες της ομάδας μας θα πρέπει να συνδυαστούν με απώλειες των συνδιεκδικητών εξάδας. ΟΜΩΣ παραμένουν ζωντανές οι ελπίδες και σαν ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κυνηγήσουμε την εξάδα μέχρι τέλους.

Bet on Alfa

Πολλές οι διεργασίες εντός ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία 24ωρα, με προσθαφαιρέσεις παικτών αλλά και διοικητικά… Η μεταγραφική Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με την εγγραφή του Μάρκο Μόττα στο ρόστερ της ομάδας που θα βοηθήσει σίγουρα μετά και την φυγή Ίσμα Λόπες.

Δεν θα το κρύψουμε! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο γήπεδο δεν πείθει ότι μπορεί να κτίσει σερί σε παιχνίδια ντέρμπι του πρώτου γκρουπ καθώς οι παθογένειες από τον λάθος προγραμματισμό του καλοκαιριού είναι ακόμη εμφανείς. ΟΜΩΣ από την άλλη ο Αναστασίου δημιούργησε ένα κορμό και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μία φιλοσοφία στο παιχνίδι της που πιστεύουμε πως με ανέβασμα της απόδοσης από 1-2 παίκτες κλειδιά τότε θα  μπορεί να παίρνει και τα σκορ.

Φυσιολογικά αυτή τη στιγμή, μετά και από την ήττα στην Πάφο, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και θετικό. Επίσης αυξάνονται και οι φωνές εκείνων που λένε, καλύτερα εκτός πρώτης εξάδας για να μην ρεζιλευτούμε… ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ήττα στην Πάφο πρέπει να φέρει πείσμα και δίψα για νίκες. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στην ιστορία μας να παλέψουμε μέχρι τέλους για την εξάδα και έπειτα την τετράδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για να παίζει στο δεύτερο γκρουπ με όλη τη σαπίλα στημένων και άλλα που συνοδεύουν ομάδες του δεύτερου γκρουπ και αυτό ας βάλουν καλά στο νου τους όσοι έχουν την ευθύνη για την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Το να μην καταφέρει είσοδο στην πρώτη εξάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει αλυσιδωτές συνέπειες που με μαθηματική ακρίβεια θα φέρουν την ομάδα μπροστά από νέο ξήλωμα και νέα αρχή από του χρόνου, μία κατάσταση που θα έχει και του χρόνου καταστροφικές συνέπειες.

Ακόμη και να μην καταφέρεις έξοδο στην Ευρώπη εντούτοις τα συνεχόμενα ντέρμπι, θα ωριμάσουν το παιχνίδι μας καθώς και τους παίκτες μας ενόψει νέας σεζόν.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ξεκινάμε από τη Δευτέρα! Μετά και το αποτέλεσμα του Ανόρθωση – Απόλλωνας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως να έχει την ευκαιρία κόντρα στον ΕΡΜΗ να φέρει ξανά την είσοδο στην εξάδα στα μέτρα της.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa