ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛ"Είμαστε οικογένεια γι αυτό είμαστε πρώτοι"

“Είμαστε οικογένεια γι αυτό είμαστε πρώτοι”

Με πολύ καλή ψυχολογία πάει στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ απέναντι στο ΘΟΪ, καθώς μετά την χθεσινή νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να πάρουν τον τρίποντο.

Bet on Alfa

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα διεξαχθεί στο κλειστό “Σωτήρης Μέσσιος”, στα Λατσιά.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με το ΘΟΪ έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδα μας, Κυριάκος Στυλιανού: «Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να παρουσιαζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα, ένα από αυτά είναι και το παιχνίδι με το ΘΟΪ. Στόχος φυσικά είναι η νίκη και για να την πετύχουμε, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να μείνουμε στην κορυφή».

Για το ότι μετά το περάς οκτώ αγώνων η ομάδα είναι μόνη πρώτη, ο Κυριάκος ανέφερε: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε τη συνέχεια με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, όλοι είμαστε μια οικογένεια και αυτός πιστεύω είναι ο κύριος ρόλος που έχουμε παίρνουμε τα αποτελέσματα και είμαστε πρώτοι».

Η Βαθμολογία (8 αγώνες)

1. ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ  22
2. ΑΠΟΕΛ  21
3. ΑΝΟΡΘΩΣΗ  19
4. ΑΕΛ  12
5. ΑΕΚ  7
6. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ  7
7. ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ  6
8. ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ  0

Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής

ΑΠΟΕΛ vs ΑΕΚ
ΑΕΛ vs ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ vs ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
Ε. Ν. ΘΟΙ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ vs ΟΜΟΝΟΙΑ/AΡAΡAT

Autoremarketing

Bet on Alfa