ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕίναι καιρός, δεν πάει άλλο...

Είναι καιρός, δεν πάει άλλο…

Τη Δευτέρα αρχίζουν οι εργομετρικές εξετάσεις, δηλαδή σε τέσσερις μέρες όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ρόστερ και υπολογίζονται από τον προπονητή θα αρχίσουν την διαδικασία. Παράλληλα, σ’ ένα 11ήμερο θα αρχίσουν και οι προπονήσεις, στις 3 Ιουλίου. Οι ελλείψεις στο ρόστερ της είναι πολλές και είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια μετά τους Καντέ, Αραούχο και Κάι θα θελήσει να προσθέσεις στο ρόστερ της τουλάχιστον άλλους 10 ποδοσφαιριστές. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, όπως διαμηνύει και διαρρέουν από πλευράς διοίκησης, δεν ανησυχεί.
Ωστόσο, είναι καιρός να αρχίσουν να υλοποιούνται οι μετεγγραφές, δεν πάει άλλο.

Bet on Alfa

Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα, όμως το σημαντικότερο είναι να υλοποιηθούν εγκαίρως οι προσθήκες στο ρόστερ αφού τα χρονικά περιθώρια όλο και στενεύουν. Εδώ και μέρες γίνεται λόγος για ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα, όμως για την ώρα τίποτα το σπουδαίο, παρά μόνο ότι ο Πάμπος χτύπησε ψηλά και ότι είναι σε αναμονή απαντήσεων.

Λογικά μέσα στο επόμενο τριήμερο θα πρέπει να προκύψουν κάποιες συμφωνίες και ανακοινώσεις. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση και θα πρέπει να τρέξει την ερχόμενη βδομάδα. Αυτό που αναμένουμε και προσδοκεί ο κάθε Ομονοιάτης είναι, ναι μεν να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο σχεδιασμός αλλά το σημαντικότερο οι ποδοσφαιριστές που θα έλθουν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa