ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕίπε «αντίο» με μια επική παράσταση!

Είπε «αντίο» με μια επική παράσταση!

Με μία επική παράσταση, όπως του άρμοζε, έκλεισε την καριέρα του ο Κόμπι Μπράιαντ. Στα 38 του είχε 60 πόντους και οι Λέικερς νίκησαν τους Τζαζ βάζοντας θαυμαστικό αντί τελεία σε μια τεράστια καριέρα.

Ένας θρύλος του μπάσκετ ΕΠΡΕΠΕ να τερματίσει με ανάλογο τρόπο μια 20ετή καριέρα που είχε τα πάντα.

Bet on Alfa

Οι Λέικερς επικράτησαν των Τζαζ 101-96 και ο Κόμπι Μπράιαντ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έπαιξε, στα 38 του και με καταταλαιπωρημένο το κορμί του από τραυματισμούς, σαν έφηβος.

Σε 42:09 είχε 60 πόντους (!) με 10/12 βολές, 16/29 δίποντα και 6/21 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη, ενώ ήταν αυτός που οδήγησε στην ανατροπή του -10 στην τέταρτη περίοδο, όταν και έβαλε 23 πόντους!

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποσύρεται με πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή, δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, δύο βραβεία MVP τελικών, ένα κανονικής περιόδου και τέσσερα σε All Star Game, τρίτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών (33.643), δις στην κανονική περίοδο, ενδεκάκις μέλος της καλύτερης πεντάδας και εννιάκις της κορυφαίας αμυντικής πεντάδας, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων και προσεχώς Hall of Famer.

Autoremarketing

Bet on Alfa