ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕβδομάδα ξεκαθαρίσματος σε όλα τα επίπεδα...

Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος σε όλα τα επίπεδα…

Αυτή η βδομάδα που μπήκε αναμένεται  να είναι πολύ σημαντική για την ΟΜΟΝΟΙΑ… Σίγουρα θα έχουμε πολλές ανακοινώσεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας.

Bet on Alfa

Κλείνει το κεφάλαιο Σκεμπρι…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τελεσίγραφο στον Μαλτέζο πως εάν σήμερα δεν παρευρεθεί στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία τότε ταυτόχρονα αποσύρεται και το ενδιαφέρον της για ανανέωση του Αντρέ. Ο Σκέμπρι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με την ομάδα μας. Αναμένουμε λοιπόν πως σήμερα θα λάβει τέλος το σήριαλ της μετεγραφής.

Μεταγραφές για την άμυνα!

Μετά και την φυγή Ρούνιε, είναι επιτακτική η εξεύρεση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Έχει αρκετές περιπτώσεις υπόψη του ο Νταμπίζας  και το πιο πιθανόν είναι να ανακοινωθεί αυτή την βδομάδα ούτως ώστε να είναι έτοιμο το δίδυμο της άμυνας μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα στις 30 Ιουνίου.

Αποφασίζει και ο Αιγύπτιος!

Η περίοδος χάριτος που δόθηκε στον Καρίμ Χαφέζ έχει παρέλθει και έτσι θα πρέπει και αυτός να απαντήσει οριστικά για το παρόν του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα θέλει τον Αιγύπτιο με το στάτους του δανεικού, ο ίδιος από την άλλη ψάχνει για συμβόλαιο σε ομάδες που αγωνίζονται σε προηγμένο πρωτάθλημα. Δεν φάνηκε όμως να υπάρχει κάποια πρόταση συγκεκριμένη που να επεξεργάζεται ο Χαφέζ. Και αυτό το σήριαλ θα λάβει τέλος αυτή τη βδομάδα.

Κλείνει και το κεφάλαιο Νούνο…

Ο Ασίς καθυστέρησε τις διακοπές του στην Πορτογαλία ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την ανανέωσή του. Ο ίδιος αναχωρεί αύριο τελικώς για την πατρίδα του και έτσι μπορεί ακόμη και σήμερα να έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Πρώτο το ΟΜΟΝΟΙΑ24 ανέδειξε πως το πρόβλημα της ανανέωσης του αρχηγού είναι ο όρος που μπήκε για την τιμητική του. Η οικονομική προσφορά που του έγινε φαίνεται να  είναι αποδεκτή από τον ίδιο. Ευχόμαστε να λήξη θετικά το όλο θέμα και ο Νούνο να κλείσει την καριέρα του εδώ που αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο λίγοι. Επίσης ο ηγέτης χρειάζεται σε αυτή την προσπάθεια αναδιαμόρφωσης της ομάδας.

Θα κλείσει και άλλος επιτελικός μέσος; 

Αν και για την θέση του επιτελικού μέσου αποκτήθηκε ο νεαρός Αγκάγιεβ εντούτοις η μη συμμετοχή του Νούνο λόγω τιμωρίας στα Ευρωπαικά παιχνίδια κρίνουν επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμα μέσου. Αναμένονται και ε αυτό το επίπεδο εξελίξεις αυτή τη βδομάδα ιδιαίτερα μετά που θα κλείσει και η υπόθεση Ασίς.

Σήμερα βγαίνει καπνός και στα διοικητικά!

Δώδεκα μέρες πριν την εξαγγελθείσα Εκλογική Γενική Συνέλευση, δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο για τις προθέσεις των διοικούντων και δη του προέδρου Δώρου Σεραφείμ, από την απόφαση του οποίου, αυτονόητα, εξαρτώνται πολλά.

Στη σημερινή απογευματινή συνεδρία του ΔΣ, αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις του ΔΣ για τις επερχόμενες εκλογές. Τα χρονικά περιθώρια έχουν εκλείψει αφού μέχρι τη ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa