ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕβδομάδα… της αριστερής πλευράς

Εβδομάδα… της αριστερής πλευράς

Στην Κυπερούντα μεταφέρεται από σήμερα το σκηνικό της προετοιμασίας της Ομόνοιας. Ανεβαίνει ψηλότερα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που θα επιτρέψουν στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές δουλέψουν σε καλύτερες συνθήκες. Εκεί η αποστολή θα μείνει για πέντε μέρες, μέχρι και την Παρασκευή.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, η Ομάδα Προγραμματισμού μετά από ένα μικρό διάλειμμα το προηγούμενο τριήμερο αφού ο Λάρκου είχε προσωπική υποχρέωση στην Ελλάδα, θα φουλάρει για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Δίνεται έμφαση στην αριστερή πλευρά, με μπακ και εξτρέμ. Η περίπτωση του μπακ προέχει αφού για μπροστά αποκτήθηκε και ο Ρούμπεν Άλβες, ο οποίος ακόμη δεν είναι βέβαιο εάν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Η περίπτωση Άντερσον Κορέια θα «παίζει» όσο δεν κλείνει άλλον αριστερό μπακ η Ομόνοια. Ωστόσο, οι πιθανότητες να υλοποιηθεί η απόκτησή του σίγουρα έχουν περιοριστεί αισθητά. Την ίδια ώρα, ο Λάρκου και οι συνεργάτες του στην Ομάδα Προγραμματισμού, έχουν αξιολογήσει υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ όταν προκύψει κάτι αξιόλογο αφού προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές, επίσης αξιολογείται.

Πληροφορίες φέρουν την Ομάδα Προγραμματισμού να έχει στρέψει το βλέμμα της σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Υπάρχει δηλαδή φαβορί και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας. Βεβαίως, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ακολούθως, θα γίνει προσπάθεια και για εξτρέμ. Εάν δεν εντοπιστεί κάτι καλό άμεσα, τότε ίσως αυτή η περίπτωση να κλείσει όταν η ομάδα βρεθεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ίδιο ίσως γίνει και με επιθετικό. Επίσης, αναμένεται να γίνει κίνηση για άλλον ένα μέσο και στόπερ. Αναλόγως των αναγκών που θα διαπιστωθούν μέσα από τις προπονήσεις, θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa