ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕγραψε ιστορία με Αλκάθερ η Μπάρτσα! (vid)

Εγραψε ιστορία με Αλκάθερ η Μπάρτσα! (vid)

Με δύο γκολ του Πάκο Αλκάθερ η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης στο Camp Nou και με δέκα νίκες σε έντεκα αγώνες έκανε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της.

Bet on Alfa

Αν και ο Λιονέλ Μέσι δεν σκόραρε κόντρα στην αγαπημένη του αντίπαλο [29 γκολ] στο παιχνίδι με το οποίο συμπλήρωσε 600 με τη φανέλα των Blaugrana, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Σεβίλλη και σφράγισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάκο Αλκάθερ που πέτυχε και τα δύο γκολ και πλέον με είναι με αγώνα περισσότερο στο +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Με τρελή φόρα μπήκε στο ματς η Μπάρτσα και και είχε μαζεμένες φάσεις. Στο 4’ ο Σόρια σταμάτησε τον Μέσι και ο Λενγκλέ έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μπουσκέτς και στο 5’ ο Σουάρες μετά την καταπληκτική μπαλιά του Ινιέστα δεν κατάφερε να κρεμάσει τον πορτέρο της Σεβίλλης. Οι καλές στιγμές ήταν πολλές, στο 7’ το σουτ του Μέσι πήγε άουτ, όπως και αυτό του Ράκιτιτς στο 8’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 14’ με το σουτ του Μουριέλ άουτ ύστερα από γκάφα του Ουμτιτί. Οσα δεν κατάφερε η Μπαρτσελόνα μόνη της, τα πρόσφερε ένας παίκτης των Ανδαλουσιάνων. Στο 23’ ο Σουάρες, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα, έκανε τη σέντρα, ο Εσκουδέρο έχασε την μπάλα ενώ ήταν στο πεδίο του και ο Αλκάθερ είπες gracias και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε θεαματικά, η Σεβίλλη προσπάθησε να παίξει πιο μπροστά αλλά δεν το κατάφερε ποτέ και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Σεβίλλη βγήκε καλύτερα και αυτή της η υπεροχή μετατράπηκε σε γκολ. Οχι στην πρώτη της ευκαιρία, αφού στο 59’ ο Σεμέντο έκοψε τελευταία στιγμή τον Σαράμπια, όμως στο ίδιο λεπτό από το κόρνερ του Μπανέγα ο Πισάρο με ωραία σκαστή κεφαλιά προ του Πικέ, νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-1. Ο Πικέ προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω στο 63’ αλλά το μακρινό σουτ του πήγε στο οριζόντιο και έξω αλλά στο 65’ ήρθε το δεύτερο γκολ για τους Blaugrana. Ο Ράκιτιτς ξεχάστηκε μόνος στα δεξιά και έκανε καταπληκτική σέντρα για τον Αλκάθερ ο οποίος τελείωσε τη φάση. Στο επόμενο κομμάτι του ματς η Μπάρτσα κατάφερε να κρατήσει την Σεβίλλη ακίνδυνη και στο 73’ απείλησε η ίδια με τον Μέσι αλλά ο Σόρια απέκρουσε για να μείνει το 2-1 ως το τελικό.

 

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (90’ Μασεράνο), Ινιέστα (60’ Παουλίνιο), Αλκάθερ (66’ Ντεουλοφέου), Μέσι, Σουάρες.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Σόρια, Εσκουδέρο, Λενγκλέ, Κίερ (74’ Γκάις), Κορτσιά, Ν’ Ζονζί, Πισάρο, Μπανέγα, Νάβας, Σαράμπια (62’ Νολίτο), Μουριέλ (76’ Μπεν Γεντέρ).

 
Πηγή:Gazetta.gr
 
Autoremarketing

Bet on Alfa