ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕκεί που τη… βρίσκει, με πλάνο και πάθος

Εκεί που τη… βρίσκει, με πλάνο και πάθος

Μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ομόνοια σε πολλές περιπτώσεις πέτυχε μεγάλες και σπουδαίας σημασίας νίκες και αυτό καλείται να κάνει και τώρα. Θα λέγαμε ότι τη… βρίσκεται στην έδρα της Ανόρθωσης όσο λίγες ομάδες και επιβάλλεται να δώσει συνέχεια φέτος, σ’ ένα κρίσιμο ματς.

Bet on Alfa

Οι οπαδοί της Ομόνοιας έχουν στη διάθεσή τους 923 εισιτήρια, για τη βόρεια κερκίδα του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος».  Μικρός αριθμός αλλά μακάρι να εξαντληθούν. Άλλωστε, η πορεία της ομάδας, όσο κρίσιμο κι αν είναι το ματς, δεν αποτελεί κίνητρο για τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο σε συνδυασμό με ένα σωρό άλλους λόγους. Ωστόσο, θα είναι καλό όσο το δυνατό περισσότεροι οπαδοί να βρεθούν στο πλευρά της ομάδας, με την προσδοκία να πανηγυρίσουν μιας τεράστιας σημασίας νίκη και η Ομόνοια να τα παίξει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική.

Για να συνεχιστεί η καλή παράδοση, θα πρέπει η Ομόνοια να παρουσιαστεί με σωστό πλάνο, να αποφύγει αβίαστα και παιδικά λάθη στην άμυνα, να είναι δημιουργική και να αποτελεσματική. Παράλληλα θα πρέπει να βάλει πάθος, να δείξει πόσο πολύ θέλει αυτή τη νίκη. Τέτοια ματς συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές επιβάλλεται να είναι με το μέρος της Ομόνοιας. Μέσα στις επόμενες προπονήσεις ο Αναστασίου θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, που θεωρείται βέβαιο πως θα προκύψουν νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς.

Autoremarketing

Bet on Alfa