ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕλπίδες για Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ ενόψει Λίβερπουλ!

Ελπίδες για Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ ενόψει Λίβερπουλ!

Τη σημερινή αλλά και τη Σαββατιάτικη προπόνηση περιμένει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να διαπιστώσει αν τελικά μπορεί να υπολογίζει στους Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ ενόψει του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ!

Bet on Alfa

Ο Άγγλος εξτρέμ και ο Γάλλος επιθετικός είχαν αποχωρήσει με προβλήματα τραυματισμών από το πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League και αρχικά είχε γίνει λόγος για απουσία που θα μπορούσε να φτάσει και στις τρεις εβδομάδες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται, όμως, πως δεν είχαν κάτι τόσο σοβαρό, αρχίζουν ν’ ανεβάζουν στροφές και όπως ανέφερε ο Σόλσκιερ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, περιμένει να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει στα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι με τους «κόκκινους», το μεσημέρι της Κυριακής.

«Έχουμε επιλογές στο ρόστερ, αλλά τους περιμένω και ελπίζω να είναι καλά μέχρι την Κυριακή. Έχουν κάνει τις ασκήσεις τους και το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά δεν έχουν προπονηθεί. Θα δούμε στη σημερινή και τη Σαββατιάτικη προπόνηση αν θα πάρουν μέρος…» ήταν τα λόγια του Νορβηγού κόουτς της Γιουνάιτεντ.

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa